Μόδα τα κρούσματα μικροκλοπών σε τουριστικά καταλύματα

Κάθε καλοκαίρι είναι μόδα οι μικροκλοπές στα ξενοδοχεία, και γι’ αυτό οι επιχειρηματίες είναι αναγκαίο να λάβουν τα ανάλογα μέτρα ασφαλείας, ιδίως στην Κρήτη που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς. Σε συνεννόηση με τις αστυνομικές αρχές, οι περισσότερες ξενοδοχειακές μονάδες έχουν εγκαταστήσει συστήματα ασφαλείας και έτσι ο στόχος των ληστών στρέφεται σε μικρομεσαίες ξενοδοχειακές μονάδες.

Μάλιστα, εξιχνιάστηκαν χθες τρεις (3) υποθέσεις κλοπών που διαπράχτηκαν σε δωμάτια ξενοδοχείων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χανίων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 60χρονου αλλοδαπού.

Ειδικότερα από την ανάλυση του τρόπου δράση και τη συνδυαστική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από τις 12.08.2019 έως και τις 14.08.2019 ο 60χρονος είχε διαπράξει της εν λόγω κλοπές.

Συγκεκριμένα αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τα 2.800 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Μοιραστείτε την είδηση