Κρήτηνέα

Χανιά | παζάρι ανταλλαγής προϊόντων από την ΔΕΔΙΣΑ

«Παζάρι Ανταλλαγής Προϊόντων» οργανώνει τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 και ώρες 11:00 π.μ. – 07:00 μ.μ., εντός του Δημοτικού Κήπου Χανίων, η Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων [ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ)], στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Στόχος της δράσης, σύμφωνα με τη ΔΕΔΙΣΑ, είναι η ενεργή συμβολή των πολιτών στην επαναχρησιμοποίηση προϊόντων, δίνοντας σε αυτά μία «δεύτερη ευκαιρία ζωής» προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον, και να καλλιεργηθεί η κουλτούρα ανταλλαγής προϊόντων μεταξύ πολιτών ή και επιχειρήσεων.

Η συμμετοχή στο «Παζάρι Ανταλλαγής Προϊόντων» είναι ελεύθερη σε όσους/ες επιθυμούν να δώσουν προϊόντα που δεν χρειάζονται πλέον, αρκεί να είναι άνω των 18 ετών ή με τη συνοδεία του κηδεμόνα τους.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες, προκειμένου να συμμετέχουν στο ανταλλακτικό παζάρι, πρέπει να φέρουν μεταλλικές ή χάρτινες συσκευασίες (όχι τύπου TetraPak) προς ανακύκλωση στον μπλε κάδο και στον μπλε κάδο με κίτρινο καπάκι αντίστοιχα, που θα βρίσκονται στο χώρο του παζαριού. Το ίδιο θα ισχύει και για τους/τις συναλλασσόμενους/ες.

Ειδικότερα, μπορούν, όλοι/ες, να δώσουν προϊόντα που δεν χρειάζονται και να «αγοράσουν» όποιο προϊόν θέλουν με «αντίτιμο» μία συσκευασία (καθαρή-χωρίς υπολείμματα) μεταλλική ή χάρτινη (όχι τύπου TetraPak), προς ανακύκλωση!

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να δηλώσουν εγκαίρως την συμμετοχή τους και να λάβουν σχετικές οδηγίες, στο τηλέφωνο 2821091888 (εσωτ. 713 ή 717), καθημερινές από 08:00 έως 14:30 (εκτός Σάββατο-Κυριακή). Σημειώνεται ότι, λόγω διεξαγωγής του παζαριού σε περιορισμένο χώρο, οι ενδιαφερόμενοι/ες θα εξυπηρετηθούν βάσει προτεραιότητας δήλωσης συμμετοχής.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr