Κρήτηνέα

Άρπαξαν κοσμήματα αξίας 30.000€ | συνελήφθησαν 4 άτομα

Κοσμήματα και άλλα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 30.000 ευρώ αφαίρεσαν από σπίτι 4 ντόπιοι χτες το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου στο Ρέθυμνο. Πιο συγκεκριμένα οι τέσσερις «ποντικοί» μπήκαν – άγνωστο ακόμα πως – σε σπίτι της περιοχής ιδιοκτησίας 56χρονης και άρπαξαν κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Ακολούθησε εκτεταμένη έρευνα άμεσα από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Αμαρίου και Αγίου Βασιλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου. Οι αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αμαρίου διήρκεσαν μόνο λίγες ώρες καθώς το ίδιο απόγευμα σε διπλανό χωριό εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι τέσσερις κλέφτες.

Η σύνθεση μάλιστα εξέπληξε τους αστυνομικούς καθώς πρόκειται έναν 38χρονο και τρεις (!!!) γυναίκες ηλικία 60, 39 και 22 ετών. Όλοι κατηγορούμενοι για κλοπή. Στην κατοχή τους μάλιστα βρέθηκαν τα κλοπιμαία κοσμήματα τα οποία και αποδόθηκαν στην γυναίκα.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αμαρίου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Μοιραστείτε την είδηση

Νικόλας Σεγρεδάκης

biskotto.gr