10 εκ. ευρώ για διαχείριση των φυσικών καταστροφών | Δήμος Κισάμου

«Με αφορμή την έγκριση διάθεσης πίστωσης έργου, με τίτλο «Αποκατάσταση ζημιών των δημοτικών οδικών υποδομών και των συνοδών τους  υδραυλικών έργων του Δήμου Κισάμου Π.Ε. Χανίων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 1ης και 2ης Ιανουαρίου 2019 και της 14ης, 24ης και 25ης Φεβρουαρίου 2019 που προκάλεσαν οι πλημμύρες, κατολισθήσεις, φυσικές καταστροφές κλπ», προϋπολογισμού 10.000.000,00 ευρώ, θέλω να ευχαριστήσω το Υπουργείο Υποδομών και τους  Βουλευτές του Νομού Χανίων που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του Δήμου Κισσάμου.

Επιπλέον, ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλω να εκφράσω στους Μηχανικούς του Υπουργείου Υποδομών που επισκέφτηκαν το Δήμο μας, στον Ειδικό Συνεργάτη του Δήμου Κισσάμου, κ. Ψαράκη Νεκτάριο, και στους υπαλλήλους του Δήμου για την σύνταξη των Τεχνικών Δελτίων ώστε να εγκριθεί το ανωτέρω ποσό.

Η Χρηματοδότηση αυτή θα δώσει τη δυνατότητα πλήρους αποκατάστασης ζημιών του Δήμου Κισάμου, αρκεί βέβαια να αξιοποιηθεί στο σύνολό της και με επίγνωση ότι πρέπει να λύσει τα προβλήματα και όχι να εξυπηρετήσει άλλου είδους σκοπιμότητες…».

Ο Δήμαρχος Κισάμου,

Θεόδωρος Σταθάκης

Μοιραστείτε την είδηση