Ξ. Ξηρουχάκης: «Δεν με εκφράζουν οι υπάρχουσες δυνάμεις και δεν θα είμαι υποψήφιος»

Με σεβασμό, αίσθηση ευθύνης & αγάπη για τον τόπο μου, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την απόφαση μου, στο να μην θέσω υποψηφιότητα στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Στην Εκλογική Διαδικασία του 2014, στήριξα και συμπορεύθηκα με  τον Επικεφαλής του Συνδυασμού της «Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Ευθύνης» Αννουσάκη Γεώργιο, με τον οποίο μας συνέδεσαν και μας συνδέουν ακόμα, το ίδιο όραμα, τα ίδια ιδανικά και κυρίως οι ίδιες αξίες, από την περίοδο της συνεργασίας μας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου ακόμα.

Παραμένοντας λοιπόν σταθερός σε αυτές τις αξίες, δεν θα μπορούσα να θέσω υποψηφιότητα με οποιαδήποτε διαφορετική παράταξη, της οποίας οι στόχοι διαφοροποιούνται κατά πολύ, από αυτούς που η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ευθύνης είχε θέσει.

Ιδανικό για εμένα ως προσωπικότητα, θα ήταν η δημιουργία & η εκλογή μιας Δημοτικής Αρχής, που μοναδικό στόχο θα έχει την ανάπτυξη του Δήμου Κισάμου, με ενότητα, σύμπνοια, δυναμισμό και αγάπη για αυτόν τον τόπο.

Όλα τα χρόνια της ενασχόλησης μου με τα Δημοτικά δρώμενα, πάντα υπερψήφιζα ότι θεωρούσα, σωστό, έντιμο & αποτελεσματικό, ανεξάρτητα από πολιτικές παρατάξεις ή μικροπολιτικά συμφέροντα. Την ίδια στήριξη από εμένα, θα έχει όποια Δημοτική Αρχή και αν εκλεγεί, εφόσον θα λειτουργεί με γνώμονα το καλό του τόπου.

Ήμουν παρών στις ανάγκες των συμπολιτών μου, κάθε φορά που απευθύνονταν σε εμένα και θα εξακολουθήσω να το πράττω στο βαθμό που αυτό θα είναι δυνατόν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω εγκάρδια τον Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Ευθύνης, Αννουσάκη Γεώργιο, που παρέμεινε ακράδαντα πιστός & έντιμος, σε όλα αυτά για τα οποία ο ίδιος είχε αποφασίσει να θέσει τον εαυτό του υποψήφιο. Η ακεραιότητα και η στάση του όλα τα χρόνια της κοινής μας πορείας, μου απέδειξαν & μου επιβεβαίωσαν απόλυτα, την ορθότητα της απόφασης μου για τη συμπόρευση μας.

Επιπλέον θα ήθελα να ευχαριστήσω τον νυν Δήμαρχο κ. Σταθάκη, τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μυλωνάκη, όλο το Δημοτικό Συμβούλιο Κισάμου για την 5ετή συνεργασία μας, καθώς και όλο τον κόσμο που με ψήφισε και με εμπιστεύτηκε.

Εύχομαι σε όλους του υποψήφιους καλό & έντιμο αγώνα.

Με Εκτίμηση

Ξηρουχάκης Ξενοφών

Δημοτικός Σύμβουλος

Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Ευθύνης

Μοιραστείτε την είδηση