Αθλητισμόςνέαπρωτοσέλιδο Γ

Στη Νεάπολη πριν τη μάχη των play off | ΠΑΕ Χανιά

Βάσει και των δηλώσεων που έγιναν μετά το παιχνίδι της ΠΑΕ Χανιά με τον Απόλλωνα Λάρισας, από τον πρωτομάστορα αυτής της επιτυχίας, Νίκο Παπαδόπουλο, η άποψη του προπονητή των Χανίων, είναι πως η ομάδα του πάει με προσδοκίες στα πλέι οφ.

Καθοριστικό πάντως φαίνεται το παιχνίδι που ακολουθεί την Τετάρτη με τον Ιωνικό, άσχετα εάν τα Χανιά πάνε στο στόμα του λύκου, με δεδομένη την δυναμικότητα του Ιωνικού, αλλά και το γεγονός ότι είναι η ομάδα που βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στη Σούπερ Λιγκ.

Το σίγουρο είναι πως τα Χανιά εφόσον καταφέρουν και φέρουν θετικό αποτέλεσμα και ειδικότερα πραγματοποιήσουν την υπέρβαση και κερδίσουν στη Νεάπολη, αυτή θα είναι καλύτερη δυνατή προϋπόθεση εν όψει των αγώνων που θα δώσουν στα πλέι οφ. Κι αυτό γιατί η διαφορά που θα υπάρχει σε σχέση με τις ομάδες που θα προπορεύονται, θα είναι διαχειρίσιμη ενώ σε κάθε περίπτωση θα μπορούν να ελπίζουν ότι μπορούν να τερματίσουν ψηλότερα και να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις τη 2η θέση.

Από την άλλη, σε περίπτωση άτυχου αποτελέσματος και με δεδομένο ότι οι ομάδες της εξάδας, πλην ίσως της Ξάνθης, έχουν ένα βατό έργο, τα Χανιά θα μπορούσαν να μπουν στα πλέι οφ μ’ ένα σχετικό ντεζαβαντάζ που θα μπορούσε να είναι της τάξης των 6 ή στη χειρότερη των 7 βαθμών από τη 2η θέση…

Οπως και να ‘χει, τα Χανιά προετοιμάζονται να πάνε να πουλήσουν το τομάρι τους ακριβά την Τετάρτη στη Νεάπολη, με στόχο να κατακτήσουν το θετικό αποτέλεσμα για να εξασφαλίσουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στα ματς των πλέι οφ.

athlitiko.gr

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr