Αθλητισμόςνέαπρωτοσέλιδο Α

Ροκάκης για ΠΑΕ: «Η ομάδα μας είναι αθλητική οικογένεια, ο κόσμος μας αγκαλιάζει, το θέλουμε πολύ»

Το «μότο» της ΠΑΕ Χανιά υπογραμμίζει ότι «ήρθε η ώρα» και αυτό από μόνο του δείχνει και τις υψηλές προσδοκίες, αλλά και τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στον οργανισμό.
Και μία από τις «ώρες» που έρχονται και θα καθορίσουν το αύριο για την ομάδα μας είναι το μεγάλο ματς κορυφής μεθαύριο Πέμπτη (15:00), με αντίπαλο την Athens Καλλιθέα. Στο γήπεδο μας, με τον κόσμο μας και με τη δύναμη που έχει φέτος η ομάδα με βάση το αγωνιστικό της προφίλ.
Ο θρίαμβος στην Καλαμάτα έβαλε μια «τάξη» στα συναισθήματα και πλέον στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός και αποφασιστικότητα για τους επόμενους «τελικούς».

Ο κόουτς Ταουσιάνης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν πολύ το κομμάτι της ψυχολογίας και την αγωνιστική ετοιμότητα, ο κόσμος αδημονεί και τα Χανιά προσδοκούν – επιτέλους – να ζήσουν ξανά μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές.
Όμως, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα η ομάδα αυτή και η προσπάθειά της αξίζουν τη στήριξη. Εννοώ πως την αξίζουν συνολικά και όχι μόνο σε ένα ματς κορυφής όπως αυτό της Πέμπτης. Περίπου αυτό καταλαβαίνει κανείς και από τη σημερινή δήλωση του προέδρου Αντώνη Ροκάκη στο biskotto.gr για την ομάδα: «Είμαστε αφοσιωμένοι στο πλάνο κι εννοείται περιμένουμε τον κόσμο μας να γεμίσει τα Περιβόλια. Η προσπάθεια είναι συνολική, η ομάδα μας είναι μια γροθιά, όλοι μας εργαζόμαστε για τον τελικό στόχο. Και θα σας πω ότι αυτή η ομάδα αξίζει να την αγκαλιάσει ο κόσμος ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.
Έχει πίστη, είναι αθλητική οικογένεια και παίζει και ωραίο, παραγωγικό ποδόσφαιρο. Θέλω να πιστεύω, όλοι το θελουμε, ότι ναι(!), ήρθε η ώρα»
, αναφέρει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Χανιά.


Την Πέμπτη στο γήπεδο θα βρεθούν και τα πιτσιρίκια από το δίκτυο ακαδημιών της ΠΑΕ, για να πάρουν ποδοσφαιρική «μυρωδιά», να ζήσουν ατμόσφαιρα μεγάλων αγώνων και να ονειρευτούν.
Εξυπακούεται βέβαια πως ο κόσμος θα πρέπει και να προστατέψει την ομάδα με κόσμια συμπεριφορά. Με ώθηση για τη νίκη και παλμό από το πρώτο λεπτό.

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ μάλιστα ανακοίνωσε και την έναρξη διάθεσης μίνι πακέτου εισιτηρίων για τους 4 εντός έδρας αγώνες των play-offs της Super League 2, για όσους φιλάθλους δεν διαθέτουν ήδη κάρτες διαρκείας.

«Οι φίλαθλοι της ομάδας μας έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν θέση στο γήπεδο των Περιβολίων σε προνομιακή τιμή και να σταθούν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών μας για τα καθοριστικά παιχνίδια των play-offs, όπου θα κριθεί ο μεγάλος στόχος της ανόδου στην Super League 1. Η διάθεση των νέων μίνι εισιτηρίων διαρκείας αφορά τις κατηγορίες BLUE και SILVER και ξεκινάει σήμερα, Δευτέρα 1 Απριλίου», αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι τιμές των μίνι διαρκείας:
BLUE: 30 ευρώ (Θύρες 1-2)
SILVER: 60 ευρώ (Θύρα VIP).

Μοιραστείτε την είδηση

Νικόλας Σεγρεδάκης

biskotto.gr