Ο «προφήτης» Στέφανος Τσιτσιπάς στα 13 του | συνέντευξη (video)

Η γοητεία και τα κίνητρα που δίνει ο αθλητισμός, συχνά στη ζωή φτιάχνουν ιδιαίτερες, συγκινητικές ιστορίες και σενάρια που επαληθεύονται σαν σε ταινία.

Ο μόλις 21 ετών σήμερα, στην κορυφή του κόσμου πια, Στέφανος Τσιτσιπάς, είχε δώσει μια συνέντευξη το 2011, με εξόχως ενδιαφέρουσες απαντήσεις στην ερώτηση «ποιος είναι ο αγαπημένος σου από το χώρο του τέννις» και «πως βλέπεις τον εαυτό σου μετά από 10 χρόνια».

«Είμαι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, είμαι 13 ετών και είμαι από την Ελλάδα», λέει στην κάμερα ο Στέφανος πριν από 8 περίπου χρόνια, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια τα μεγαλύτερα όπλα του: «Το backhand και το βολέ».

Αγαπημένος του παίκτης ήταν ο Roger Federer, ενώ σε 10 χρόνια από τότε, ονειρευόταν την κορυφή του κόσμου: «Δεν ξέρω… αλλά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να είμαι στην κορυφή».

Δείτε τι απάντησε ο μικρός τότε Έλληνας πρωταθλητής, που πριν δυο μέρες κατέκτησε το Nitto ATP Finals νικώντας μάλιστα τόσο το ίνδαλμα του Roger Federer, όσο και τον κακό του δαίμονα μέχρι πρότινος, το ανερχόμενο αστέρι του Ρωσικού και παγκόσμιου τέννις, Ντανιήλ Μεντβέντεβ.

Μοιραστείτε την είδηση