Χάλκινη η Ντουντουνάκη στη Γλασκώβη | συγχαρητήριο μήνυμα Σημανδηράκη

Την τρίτη θέση στον τελικό των 100μ. πεταλούδα με χρόνο 56.44, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας της Γλασκώβης, κατέλαβε η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια Άννα Ντουντουνάκη και έγινε η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά μετάλλιο στην ιστορία του θεσμού και συνολικά η δεύτερη που ανεβαίνει στο βάθρο μεγάλης διοργάνωσης, μετά τη Νέρι Νιαγκουάρα.

Για την εξαιρετική της εμφάνιση, ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, εξέδωσε συγχαρητήρια επιστολή:

«Ως Δήμαρχος Χανίων εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στη Χανιώτισσα πρωταθλήτρια,Άννα Ντουντουνάκη, για την εξαιρετική εμφάνιση, που πραγματοποίησε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας στη Γλασκώβη. Η Άννα Ντουντουνάκη, έπειτα από σπουδαίες επιδόσεις και μία εξαιρετική κούρσα, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100 μ. πεταλούδα, καταρρίπτοντας το προηγούμενο πανελλήνιο ρεκόρ, που κατείχε η ίδια.

Εκ μέρους και του Δημοτικού μας Συμβουλίου συγχαίρω τη Χανιώτισσα πρωταθλήτρια, καθώς πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, που μας κάνει όλους υπερήφανους, φέρνοντας τη χώρα και τον τόπο μας στην κορυφή της Ευρώπης.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν δε και στην οικογένεια της αθλήτριάς μας. Ο Δήμος Χανίων στέκεται σταθερά αρωγός σε κάθε προσπάθεια, που αφορά την προαγωγή του αθλητικού πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας.»

Μοιραστείτε την είδηση