Α.Ο Κισάμου | νέα τμήματα βόλεϊ – εγγραφές

Νέα τμήματα βόλεϊ ανακοίνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου, με υπεύθυνο προπονητή τον Βασίλη Σπανό.

Για πληροφορίες – εγγραφές: 6944746798

Ο Β. Σπανός έχει καταγωγή από την Λέσβο και ζει στα Χανιά από το 1995. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής (ΤΕΦΑΑ) με ειδικότητα την πετοσφαίριση, ενώ κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή πετοσφαίρισης κατηγορίας Α.

Στο βιογραφικό του έχει καταγράψει σειρά διακρίσεων σε πανελλήνιο επίπεδο με μερικές από τις σημαντικότερες ομάδες των Χανίων και της Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Β. Σπανός έχειυπάρξει προπονητής, αλλά και τεχνικός υπεύθυνος επί σειρά ετών με τμήματα παμπαίδων, παίδων, παγκορασίδων, κορασίδων, εφήβων και γυναικών, ενώ επανασύστασε και ανδρικά τμήματα, που ήταν για χρόνια ανενεργά. Έχει κατακτήσει πρωτάθλημα Κρήτης το 2001 με την ομάδα γυναικών και το 2007 με την ομάδα νεανίδων και παίδων, ενώ κατέκτησε την 2η θέση το 2005 με την ομάδα παίδων. Το όνομά του είναι εξίσου γνωστό και στα πανελλήνια πρωταθλήματα με συμμετοχή το 2005( α’ φάση), 2007 (8 καλύτερες ομάδες). 

Το 2004 εργάζεται σε σχολεία της Α’βάθμιας και της Β’βάθμιας εκπαίδευσης στα Χανιά, το Ρέθυμνο και τον Πειραιά, ενώ εργάστηκε και στο παράρτημα του ΤΕΙ Κρήτης στα Χανιά ως προπονητής φυσικής αγωγής (1999-2007). Από τον Μάιο 2009, έως και τον Ιούλιο του 2010 διετέλεσε ομοσπονδιακός περιφερειακός προπονητής πετοσφαίρισης Κρήτης.

Μοιραστείτε την είδηση