Η αναλγησία του ολοκληρωτισμού, πάσα στις δημοκρατίες των νταβατζήδων – απόψεις

Έχουμε τώρα – καθώς φαίνεται – μια τεράστια ευκαιρία εμείς οι εξευγενισμένοι και προοδευτικοί, δημοκράτες Ευρωπαίοι να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη, να πλουτίσουμε γρήγορα και να πιάσουμε την καλή. Τώρα που ο πόνος απ’ τη φωτιά στην αυλή του γείτονα γεννά ευκαιρίες και δίνει πάμφθηνα έμψυχα «εργαλεία» για χοντρές κονόμες.

Κι όσο η Ρωσία🇷🇺 καταγράφει απώλειες στο ήδη λαβωμένο της γόητρο, τόσο ξεμακραίνει και η μέρα αποκλιμάκωσης στην Ουκρανική επικράτεια. Οι συνέπειες είναι οι προφανείς.

Πρόσφυγες παντού. Διασκορπισμένα γυναικόπαιδα (κατά 92% λένε τα επίσημα στοιχεία) στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη που ανοίγει τη «φιλόξενη» αγκαλιά της να απαλύνει τον πόνο.

Στην Πολωνία που γειτνιάζει με τους Ουκρανούς η μερίδα του λέοντος κι απο κει το transfer του φόβου και της ανασφάλειας πάει Αυστρία, Ελβετία, Τσεχία, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία, Βρετανία.

Στην Πολωνία🇵🇱 που ούτως ή άλλως ο όρος εκμετάλλευση των αδυνάτων είναι οικείος, τα καρτέλ του ευρωπαϊκού δικτύου trafficking έχουν πάρει φωτιά.

Αυστρία🇱🇻, Τσεχία🇨🇿 φημίζονται για υψηλού επιπέδου «εξυπηρετήσεις» στην αγορά του σεξ και ψάχνονται να εμπλουτίσουν το «καρνέ» τους με Ουκρανές καλλονές στη σωστή τιμή.

Ο «νταβατζής» της Ευρώπης και όλων μας, η Γερμανία 🇩🇪 καταγράφει ήδη αμέτρητες καταγγελίες προσφύγων γυναικών σχετικές με σεξουαλικη εκμετάλλευση, το ίδιο και η «προηγμένη» Ελβετία🇨🇭στα κυριλέ της μπουρδέλα.

Το γαϊτανάκι πάει λέγοντας και τραβάει προς Βέλγιο 🇧🇪Ολλανδία🇱🇺και φυσικά το πολυπολιτισμικό UK🇬🇧. Εκεί όπου το κρατικό πρόγραμμα φιλοξενίας Ουκρανών προσφύγων Homes for Ukraine καταρρέει από τις καταγγελίες τρομοκρατημένων γυναικών για ανήθικες προτάσεις από τους «οικοδεσπότες». Η Daily Mail μάλιστα αναφέρει, ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των φιλοξενούμενων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα αναζητεί νέα στέγη.

Μιλάμε για χάος, θλίψη και αδιέξοδο.

Το αηδιαστικό στα καταγεγραμμένα στοιχεία είναι ότι όσες από αυτές τις γυναίκες δεν είναι νεαρές μητέρες, είναι έφηβες 16 και 17 χρόνων.

Και μιλάμε βέβαια για το μεγαλύτερο κύμα προσφύγων από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο κι έπειτα στην Ευρώπη, οπότε καταλαβαίνετε η ευκαιρία για ασέλγεια στο διεθνή ανθρωπισμό είναι μεγάλη γαμώ την Ευρώπη μας και τη ζωώδη ανάλγητη καταγωγή μας.

Μοιραστείτε την είδηση

Νικόλας Σεγρεδάκης

biskotto.gr

    Νικόλας Σεγρεδάκης έχει δημοσιεύσει 1672 άρθρα. Δείτε όλα τα άρθρα του συντάκτη Νικόλας Σεγρεδάκης