νέαπρωτοσέλιδο ΑΤουρισμός

Ξενοδοχοϋπάλληλοι Ν. Χανίων | ο αγώνας και τα επιτεύγματά τους

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Χανίων με σημερινή του ανακοίνωση σημειώνει ότι «λόγω των αρνητικών συνεπειών που έπληξαν και τον κλάδο μας μετά την εμφάνιση του κορωνοϊού στην χώρα μας, το σωματείο μας τον τελευταίο καιρό μαζί με την ΠΟΕΕΤ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό), το Εργατικό Κέντρο Χανίων και τη ΓΣΕΕ δίνουν μεγάλο αγώνα και έχουν πετύχει τα εξής:

Να επιδοτηθούν αρχικά όλοι οι εργαζόμενοι στον κλάδο μας που έληξε το ταμείο τους το πρώτο τρίμηνο του 2020, και έπειτα, μετά από πιέσεις καταφέραμε να προστεθούν και όσοι εργαζόμενοι έληξε το ταμείο τους τον Απρίλιο.

• Με την τελευταία απόφαση της κυβέρνησης πετύχαμε να επιδοτηθούν και οι συνάδελφοι των οποίων το ταμείο έληξε τον Δεκέμβριο.

Συνεχίζουμε τις πιέσεις μας για τους εργαζόμενους του κλάδου μας που δεν περιλαμβάνονται στα νέα μέτρα.

Τέλος, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι το τελευταίο διάστημα έχουν βγει στην δημοσιότητα ανακοινώσεις από μία επονομαζόμενη Επιτροπή Αγώνα Ξενοδοχοϋπαλλήλων και οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με το σωματείο μας. Δεν γνωρίζουμε τι συμφέροντα εξυπηρετούν. Σκοπός τους είναι να παραπλανήσουν τους εργαζόμενους στον κλάδο του τουρισμού και να υπονομεύσουν τον αγώνα που κάνει το σωματείο μας τόσο καιρό.

Το σωματείο μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται καθημερινά για τις ανάγκες των εργαζομένων και την επίλυση των προβλημάτων τους».  

Μοιραστείτε την είδηση

Μαρία Αριανούτσου

Φιλόλογος - Δημιουργική Γραφή