νέαπρωτοσέλιδο ΑΤουρισμός

TUI Γερμανίας | 14 Μαΐου οι πρώτες πτήσεις για Κρήτη και Δυτική Πελοπόννησο

Στις 14 Μαΐου ξεκινούν οι πρώτες πτήσεις του μεγάλου τουριστικού οργανισμού TUI Γερμανίας για την Ελλάδα, με προορισμούς την Κρήτη και τη Δυτική Πελοπόννησο.

Η πρώτη πτήση της σεζόν για τη χώρα μας ξεκινά από το Ανόβερο προς το Ηράκλειο, ενώ έχουν προγραμματιστεί ακόμη πέντε πτήσεις από Στουτγκάρδη, Ντίσελντορφ, Κολωνία και Φρανκφούρτη προς την Κρήτη. Μια μέρα αργότερα, η TUI Fly πετά στην Κω, τη Ρόδο και την Κέρκυρα.

Μέχρι στιγμής οι κρατήσεις είναι λίγες για τον Μάιο, με τους επαγγελματίες του κλάδου να εκτιμούν πως και αυτήν την χρονιά ο τουρισμός θα δουλέψει περισσότερο με τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Μega, ξενοδόχοι εκτιμούν ότι τα έσοδα του 2021 στον τουρισμό θα κινηθούν σε χαμηλότερα επίπεδα εξ’ αιτίας της πανδημίας και ότι θα διαμορφωθούν ανάλογα με την πορεία των εμβολιασμών σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η Κομισιόν προτείνει να επιτραπεί η είσοδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση όχι μόνο για εκείνους που προέρχονται από χώρες με καλή επιδημιολογική κατάσταση, αλλά και για όλα τα άτομα που έχουν λάβει την τελευταία δόση εμβολίου που έχει εγκριθεί από την Ευρώπη.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr