TUΙ | 200 πτήσεις την εβδομάδα προς Ελλάδα το 2027
Σε ακόμη πιο πρώιμο «άνοιγμα» των κρατήσεων για το καλοκαίρι του 2027 προχωρά η TUI, διευρύνοντας το χρόνο προγραμματισμού των διακοπών, ιδιαίτερα για τις οικογένειες που θέλουν να εξασφαλίσουν εγκαίρως ξενοδοχεία, πτήσεις και τιμές early booking. Η Ελλάδα διατηρεί και το 2027 ισχυρή θέση με πολυάριθμες πτήσεις από τη Γερμανία.
Ο όμιλος καθιστά ήδη διαθέσιμο προς κράτηση το πρόγραμμα του επόμενου καλοκαιριού, δίνοντας στους ταξιδιώτες τη δυνατότητα να «κλειδώσουν» από τώρα τα αγαπημένα τους ξενοδοχεία, τις προτιμώμενες πτήσεις και τις τιμές έγκαιρης κράτησης.
Στην έναρξη των κρατήσεων περιλαμβάνονται περισσότερα από 20.000 καταλύματα παγκοσμίως, ενώ η TUIfly διαθέτει ολόκληρο το πτητικό της πρόγραμμα για τη θερινή περίοδο του 2027.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της TUI Γερμανίας, Benjamin Jacobi, η περίοδος προκρατήσεων για τους πελάτες της TUI διευρύνεται κάθε χρόνο. Όπως σημειώνει, η εταιρεία κάνει φέτος διαθέσιμες τις διακοπές του επόμενου καλοκαιριού ακόμη νωρίτερα, καθώς ειδικά οι οικογένειες περιμένουν το άνοιγμα των κρατήσεων για να εξασφαλίσουν τις διακοπές που θέλουν, πριν εξαντληθούν οι προτιμώμενες μονάδες.
Ισχυρό πρόγραμμα για Ελλάδα
Ιδιαίτερα ενισχυμένη παραμένει η παρουσία της Ελλάδας στο πτητικό πρόγραμμα της TUIfly για το καλοκαίρι του 2027. Η εταιρεία θα πραγματοποιεί συνολικά περισσότερες από 570 πτήσεις την εβδομάδα, με αναχωρήσεις από Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Ανόβερο, Μόναχο και Στουτγκάρδη.
Από αυτές, περίπου 200 εβδομαδιαίες πτήσεις θα κατευθύνονται προς ελληνικούς προορισμούς και συγκεκριμένα προς Κρήτη, Κω, Ρόδο, Κέρκυρα και Πάτρα, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή θέση της χώρας στον πυρήνα του θερινού προγράμματος της TUI για τη γερμανική αγορά.
Η Ισπανία θα έχει επίσης ισχυρή παρουσία, με περισσότερες από 240 πτήσεις την εβδομάδα, εκ των οποίων περίπου 90 προς τη Μαγιόρκα. Παράλληλα, τα Κανάρια Νησιά θα εξυπηρετούνται με πάνω από 100 εβδομαδιαίες πτήσεις. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται ακόμη προορισμοί όπως η Μαδέρα και το Φάρο, το Μπουργκάς και η Βάρνα, καθώς και η Χουργκάντα, το Μάρσα Άλαμ και το Σαρμ ελ Σέιχ.
Τα clubs και οι διακοπές για solo ταξιδιώτες
Σταθερά στο πρόγραμμα παραμένει και το Πράσινο Ακρωτήριο, με νέα προσθήκη το Robinson Boa Vista, το οποίο αναμένεται να ανοίξει τον Μάρτιο του 2027. Το νέο club θα βρίσκεται σε υπερυψωμένο σημείο κοντά στην παραλία, με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.
Για το καλοκαίρι του 2027 διατίθενται επίσης ξενοδοχεία των σημάτων Robinson, TUI Magic Life, TUI Blue, TUI Suneo και TUI Kids Club. Παράλληλα, καθώς ένας στους δέκα πελάτες της TUI ταξιδεύει μόνος, η εταιρεία σχεδιάζει και για την επόμενη θερινή περίοδο τις TUI Solo Weeks σε επιλεγμένα Robinson και TUI Magic Life.
Οι ειδικά σχεδιασμένες διακοπές για solo ταξιδιώτες θα πραγματοποιούνται από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο, σε συγκεκριμένες περιόδους, στα Robinson Cabo Verde, Fieberbrunn και Camyuva, καθώς και στο TUI Magic Life Candia Maris στην Κρήτη.
Πηγή: tornosnews.gr
Χριστίνα Λαΐνοπούλου
