Υγείανέαπρωτοσέλιδο Γ

«Προσφορά ζωής για τους συνανθρώπους μας» | διήμερη δράση αιμοδοσίας

Με μήνυμα «Προσφορά ζωής για τους συνανθρώπους μας», διοργανώνεται στα Χανιά εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α’ Θμιας Εκπαίδευσης, στέλνοντας για ακόμη μία φορά το μήνυμα της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Μαρτίου, στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, από τις 09:00 έως τις 14:00, δίνοντας τη δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς, γονείς και πολίτες να συμμετέχουν ενεργά σε μια πρωτοβουλία ζωτικής σημασίας.

Οι διοργανωτές καλούν όλους όσοι μπορούν να προσφέρουν αίμα να στηρίξουν την προσπάθεια, τονίζοντας πως η συμμετοχή του κόσμου είναι καθοριστική.

Η αιμοδοσία είναι μια ασφαλής διαδικασία, που πραγματοποιείται από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr