Δήμος Χανίων | χαμηλότερες τιμές για διενέργεια μοριακού τεστ – δικαιούχοι
Μειωμένες τιμές στους διαγνωστικούς ελέγχους μοριακής ανάλυσης (PCR), για μαθητές, εκπαιδευτικούς, προσωπικό καθαριότητας και λοιπό προσωπικό σχολικών μονάδων Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χανίων, δικαιούχους του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) και ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων, άτομα με αναπηρίες και τους δικαιούχους του Προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», εξασφάλισε ο Δήμος Χανίων.
Έπειτα από πρωτοβουλία του Δήμου Χανίων, μέσω του αντιδημάρχου Παιδείας, Αντώνη Βαρδάκη, σε συνεννόηση και συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Χανίων, ζητήθηκαν προσφορές από τα πιστοποιημένα μικροβιολογικά κέντρα και τις ιδιωτικές κλινικές των Χανίων και ανταποκρίθηκαν τα εξής διαγνωστικά, με τις αντίστοιχες τιμολογήσεις:
• Εργαστήριο Γενετικής «ΕΛΕΥΘΩ», οδός 8ης Δεκεμβρίου 32, Δικαστήρια-Χανιά, τηλέφωνο: 28210 28472*
τιμή: 25 ευρώ/PCR-τεστ
• Ιατρικό Κέντρο «AFFIDEA», οδός Ι. Χατζηδάκη 5, πλατεία Δικαστηρίων-Χανιά,
τηλέφωνο: 28210 53940 – 27666*
τιμή: 35 ευρώ/PCR-τεστ
* Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως έρχονται σε τηλεφωνική επικοινωνία με τα κέντρα, πριν από τη διενέργεια του διαγνωστικού ελέγχου. Επίσης, θα πρέπει να επιδεικνύονται τα απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν την ιδιότητά τους.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, «είναι μία ανάγκη που έχει προκύψει τους τελευταίους μήνες και δίνουμε με τον τρόπο αυτό, μια σημαντική βοήθεια για τους ανθρώπους που έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση, ιδιαίτερα για τους μαθητές μας, τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό των σχολικών μονάδων».