Στα Χανιά ο Αραχωβίτης | επίσκεψη στην Κίσαμο – πρόγραμμα
Τα Χανιά θα επισκεφθεί την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021, ο Σταύρος Αραχωβίτης πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτής Λακωνίας με το ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ.
Ο κ. Αραχωβίτης θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με φορείς του πρωτογενούς τομέα, συνοδευόμενος από το Βουλευτή Χανίων Παύλο Πολάκη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. του Νομού.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
10.00 -12.00: Επίσκεψη σε μονάδες τυποποίησης ελαιολάδου και βιολογικής καλλιέργειας στη περιοχή της Κίσαμου.
12.00: Συνάντηση με αλιείς στο λιμανάκι Κολυμβαρίου.
13:30: Επίσκεψη στη Διεύθυνση Γεωργίας στην Αγυιά, συνάντηση με την Διευθύντρια Μάνια Μυλωνάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες.
15:00 Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση-συζήτηση στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεσκλών στην οποία εκπρόσωποι συλλογικοτήτων του πρωτογενούς τομέα και Αγροτοκτηνοτρόφοι του Νομού θα ενημερώσουν τον πρώην αναπληρωτή Υπουργό για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ομιλία του κ. Αραχωβίτη κατά την οποία θα δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα των παρευρισκομένων και θα αναπτύξει το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ενίσχυση του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού τομέα.
Η επίσκεψη του κ. Αραχωβίτη στο Νομό θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Δευτέρας με επίσκεψη και δείπνο στην Ασή Γωνιά.