νέαπρωτοσέλιδο ΓΤέχνες & Πολιτισμός

Σύλλογος Προβολής Κισάμου «Η Γραμπούσα» | εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ

O Σύλλογος Προβολής Κισάμου «η Γραμπούσα», ακολουθώντας μια μακρά πορεία στα πολιτιστικά δρώμενα τόσο της επαρχίας Κισάμου όσο και του νομού Χανίων, στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει με κάθε τρόπο την διάδοση της κισαμίτικης κληρονομίας.
Ήταν το 1973 όταν ο Σύλλογος προχώρησε στην νομική αναγνώρισή του από τους υπόλοιπους φορείς. Από τα πρώτα του βήματα στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του τόπου ανέδειξε το μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα του.

Το εκλεγμένο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, έκλεισε την τριετή θητεία του τον περασμένο Μάιο. Οι συνθήκες της υγειονομικής κρίσης και το αυξημένο αίσθημα ευθύνης των μελών του συμβουλίου προς τους συμπολίτες, για την ατομική προστασία τους αποφάσισε οι εκλογές να μη γίνουν την συγκεκριμένη περίοδο αλλά στις αρχές του Σεπτέμβρη. Οι ίδιες ανησυχίες, οδήγησαν στη δύσκολη απόφαση αναβολής, της κορυφαίας εκδήλωσης του Συλλόγου, της αναπαράστασης του Κρητικού Γάμου για το καλοκαίρι του 2020.

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, οι εκλογές θα διεξαχθούν την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020, στην είσοδο του Δημαρχείου Κισάμου, από τις 16:00 έως τις 20:00.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι πολίτες της Κισάμου. Όσοι αγαπούν την Κίσαμο τόσο ως τόπο προόδου, όσο και ως τόπο πολιτισμού.

Υποψήφιοι για το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι:

1) Αντωνομανωλάκης Μιχάλης του Ιωάννη

2) Αποστολάκη Παρασκευή του Ιωάννη

3) Γρυμπαουλάκης Δημήτριος του Νικολάου

4) Καστανοπουλάκης Νικόλαος του Κωνσταντίνου

5) Μακράκης Γεώργιος του Στυλιανού

6) Μαργαριτάκης Νικόλαος του Θεόφιλου

7) Παντελάκης Δημήτριος του Ανδρέα

8) Πατεράκης Γεώργιος του Ιωάννη

9) Σκουνάκη Ιωάννα του Μιχαήλ

10) Φαντάκη Ελένη του Ιωάννη

Για τη συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες τα μέλη καταβάλλουν συνδρομή προς το σύλλογο 5ευρώ.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr