Κρήτηνέαπρωτοσέλιδο Γ

Δήμος Πλατανιά | «Βελτιστοποίηση διαχείρισης απειλών στην ελαιοπαραγωγή με χρήση ΤΠΕ & μη επανδρωμένων οχημάτων»

Ο Δήμος Πλατανιά διοργανώνει την διήμερη Εναρκτήρια Συνάντηση της Πράξης με τίτλο: «Βελτιστοποίηση διαχείρισης απειλών στην ελαιοπαραγωγή με χρήση ΤΠΕ & μη επανδρωμένων οχημάτων» με ακρωνύμιο «OLIVETECH», ενταγμένο στο Πρόγραμμα Συνεργασίας Interreg VΙ-A «Ελλάδα-Κύπρος 2021-2027»

Η έναρξη της συνάντησης είναι την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2025 και ώρα 15:30 στο Δημαρχείο Πλατανιά και οι εργασίες θα συνεχιστούν και ολοκληρωθούν την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2025.
Στη διάρκεια της συνάντησης θα συζητηθούν οι ενέργειες εκκίνησης υλοποίησης έργου, οι ρόλοι και οι αρμοδιότητες του εταιρικού σχήματος και τα παραδοτέα της Πράξης.

Στην συνάντηση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από το εταιρικό σχήμα που αποτελείται από τους παρακάτω φορείς:
• ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔYΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, Κύριος Δικαιούχος – ΕΛΛΑΔΑ
• ·ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ – ΚΥΠΡΟΣ
• ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΑΣ,  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ –  ΚΥΠΡΟΣ
• ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ – ΕΛΛΑΔΑ
• ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ»

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr