Κρήτηνέαπρωτοσέλιδο Γ

Δήμος Κισάμου για Γιορτή Καστάνου: «Η φετινή εκδήλωση επισκιάστηκε από ένα θλιβερό περιστατικό»

Με αφορμή την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων για τη Γιορτή του Καστάνου, ο Δήμος Κισάμου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν  στην διεξαγωγή αυτής της τριήμερης διοργάνωσης, με την παρουσία, τη συμμετοχή και την υποστήριξή τους, προβάλλοντας το κάστανο, ένα εξαιρετικό προϊόν  που χαρακτηρίζει τη Δημοτική Ενότητα Ιναχωρίου.

«Δυστυχώς, η φετινή εκδήλωση επισκιάστηκε από ένα θλιβερό περιστατικό που σημάδεψε την τοπική μας κοινότητα, το οποίο όπως έχει ήδη επισημανθεί, δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με τη διοργάνωση ή τους συμμετέχοντές της.

Εμπιστευόμαστε πλήρως τη Δικαιοσύνη και τις αρμόδιες υπηρεσίες για τη διερεύνηση του γεγονότος και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του θύματος.
Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και τη στήριξή σας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά, με την ίδια αφοσίωση και διάθεση προσφοράς προς τον τόπο μας», καταλήγει η ανακοίνωση                         

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr