526 εμβολιασμοί στην Κρήτη σε 2 μέρες | αναλυτικά στοιχεία
Την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, ξεκινά η 2η φάση εμβολιασμών στα νοσοκομεία της Κρήτης, ενώ μέχρι σήμερα, έχουν εμβολιαστεί 231 υγειονομικοί στο Ηράκλειο και 295 στα Χανιά.
Πρόκειται για επίσημα στοιχεία που έχουν δημοσιευθεί στον ιστότοπο emvolio.gov.gr και αφορούν στατιστικά δεδομένα για τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα.
Συνολικά οι εμβολιασμοί αγγίζουν τους 16.233, πανελλαδικά.
Εμβολιασμοί στην Κρήτη
Για την Κρήτη οι εμβολιασμοί σε διάστημα δύο ημερών, Δευτέρα και Τρίτη, έφθασαν συνολικά τους 526.
Συγκεκριμένα την Τρίτη, δεύτερη ημέρα εμβολιασμών, εμβολιάστηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων 145 υγειονομικοί και στο ΠΑΓΝΗ 119.
Ενώ την Δευτέρα εμβολιάστηκαν στο Νοσοκομείο Χανιων 150 υγειονομικοι και στο ΠΑΓΝΗ 112.

«Ο εμβολιασμός εξελίσσεται χωρίς προβλήματα σε Ηράκλειο και Χανιά, με 7.500 υγειονομικούς να έχουν δηλώσει την πρόθεση τους να εμβολιαστούν» σύμφωνα και με την Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης προσθέτοντας ότι «καθημερινά αυξάνεται η πρόθεση δήλωσης υγειονομικών για εμβολιασμό».