Εκλογές 2019νέαπρωτοσέλιδο Γ

Θ. Σταθάκης: «Εμείς ξανά την Κυριακή νικητές»

Με ιδιαίτερο πάθος και παλμό ο δήμαρχος Κισάμου έκλεισε απόψε την αυλαία του προεκλογικού του αγώνα, βέβαιος για νέα εκλογική νίκη την Κυριακή. Μερικές από τις χαρακτηριστικές του ατάκες στην τελευταία – κεντρική του ομιλία στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου :

«Εξύψωσαμε το κύρος του δήμου και στηρίξαμε τις ευπαθείς ομάδες. Κάναμε τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία της κρητικής αυτοδιοίκησης».

«Πρέπει να σκεφτείτε ποιος εγγυάται ότι η Κίσαμος θα πάει μπροστά και ποιος ότι η Κίσαμος θα είναι η σημαία μας».

«Ποιος και ποιοι θα συνεχίσουν να εργάζονται στην καθημερινότητα σας για εσάς και τα παιδιά σας».

«Είχαμε ήδη κερδίσει διότι δεν ήταν ικανοί ούτε να φτιάξουν ψηφοδέλτιο με σύννομο τρόπο. Αλλά εμείς δε θέλουμε να κερδίσουμε τις εκλογές έτσι ».

«Δεν ανεχόμαστε να μας προσβάλουν τη νοημοσύνη φαντάσματα του παρελθόντος».

«Οι δημότες της πόλης θα πρέπει να ψηφίσουν αυτούς που πιστεύουν ότι θα εργαστούν».

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Σταθάκης κάλεσε την οικογένειά του στο βήμα λέγοντας πόσο τον έχει βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια και επανέλαβε ότι περιμένει τον κόσμο για εορτασμούς νίκης το βράδυ της Κυριακής.

Μοιραστείτε την είδηση

Νικόλας Σεγρεδάκης

biskotto.gr