Αθλητισμόςπρωτοσέλιδο Γ

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου | 2 μετάλλια στην ομάδα της Θύελλας

Με το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την νέα αγωνιστική σεζόν για την ομάδα της Θύελλας. Το Κισαμίτικο σωματείο εκπροσωπήθηκε με 5 αθλητές οι οποίοι κατέκτησαν ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο. Οι αγώνες διεξήχθησαν την Κυριακή 11 Ιανουαρίου στο άλσος των Αγίων Αποστόλων με την συμμετοχή των Κρητικών σωματείων Στίβου.

Ο Κωνσταντίνος Κουκουράκης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 700μ. Κ12 με χρόνο 3.30.00 ενώ στο ίδιο αγώνισμα ο Γιάννης Βεστάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο τερματίζοντας  στην  3η θέση με χρόνο 3.40.00.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν ο ο Νικόλας Φαντάκης   στα 2.900μ. Κ16 με χρόνο 11.40.00 όπου κατετάγη 6ος , η Αντουένα Μέτα στα 1.100μ. Κ14 με χρόνο 4.53.00 τερματίζοντας στην 6η θέση και η Μαρία Φελεσάκη στα 700μ. Κ12 με χρόνο 4.39.00 η οποία κατετάγη στην 8η θέση.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr