Υπουργείο Παιδείας | από αύριο η δωρεάν διάθεση 10 self test σε μαθητές
Από την Τετάρτη 17 έως το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, θα προμηθεύονται οι μαθητές όλων των βαθμίδων 10 δωρεάν self test από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλυφθούν οι έλεγχοι από 23 Νοεμβρίου έως και τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Το self-test πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση κάθε Τρίτη και Παρασκευή στο σχολείο, καθώς ο προσυμπτωματικός διαγνωστικός έλεγχος για τον νέο κορωνοϊό μέσω self test είναι υποχρεωτικός για τους μαθητές.
Βεβαίωση αρνητικού self test οφείλουν να φέρουν οι μαθητές που δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού (για τους μαθητές 12 ετών και άνω), αλλά ούτε και βεβαίωση παρελθούσας νόσησης (τελευταίου εξαμήνου), επομένως εμβολιασμένοι μαθητές δεν δικαιούνται δωρεάν self test.