Βράβευση των καλύτερων ξενοδοχοϋπαλλήλων της Κρήτης

Για 32η συνεχή χρονιά, βραβεύτηκαν και φέτος οι καλύτεροι ξενοδοχοϋπάλληλοι της Κρήτης, από τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων.

Συνολικά 49 ξενοδοχοϋπάλληλοι προτάθηκαν από τους διευθυντές τους και τιμήθηκαν με το βραβείο «Γ. Δασκαλάκης» που πραγματοποιήθηκε στις  13 Οκτωβρίου 2020 με τηλε- ολομέλεια (αφού οι συνθήκες δεν επέτρεψαν τη δια ζώσης ολομέλεια τόσων ατόμων).

Οι βραβευθέντες, όπως αναφέρει ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του, κρίθηκαν με γνώμονα το ήθος, τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, και την εντιμότητα που χαρακτήριζαν την πραγμάτωση του έργου τους τη σεζόν 2020.

Οι τιμηθέντες ξενοδοχοϋπάλληλοι της Κρήτης είναι οι εξής (πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε σε μεγέθυνση):

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, “με αφορμή το πρότυπο εργατικότητας και τιμιότητας που χάραξε ο Γεώργιος Δασκαλάκης που υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες του τουρισμού στο νησί, ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Κουμπαράκης  τόνισε την αξία της συλλογικής προσπάθειας όλων των εργαζομένων ενός ξενοδοχείου τόσο των ξενοδοχοϋπαλλήλων όσο και των διευθυντών για την άρτια παροχή της φιλοξενίας τους.

Έπειτα συζητήθηκε η εξέλιξη της σεζόν 2020 και έγινε και ανταλλαγή εμπειριών από την εφαρμογή των πρωτοκόλλων covid από τα μέλη.

Ακολούθησε περαιτέρω ενημέρωση από τον γενικό γραμματέα Αλέξανδρο Σωμαρά σε σχέση με το νέο νόμο για τους ναυαγοσώστες πισίνας που θα ισχύει από το Μάιο του 2021.

Στη συνέχεια έγινε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος.

Μετά την ολοκλήρωση της απονομής των βραβείων την επόμενη μέρα (14/10/2020) ακολούθησε κλήρωση στα γραφεία του συλλόγου μεταξύ όλων των βραβευθέντων και οι τέσσερις τυχεροί που κληρώθηκαν έλαβαν χρηματικά έπαθλα από α)τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων , β) από τον Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης και γ) από τον σύλλογο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου και ήταν κατά σειρά:

Α) Κορναράκης Μανόλης από το Nana Golden Beach Hotel

Β) 1.Κατζαγιαννάκης Νικόλαος από το Asterias Village Resort

     2.  Μαρθαλαμάκης Άρης από το Insula Alba Resort & Spa

Γ) Νιράκης Βαγγέλης από το Village Heights Resort

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων συγχαίρει όλους τους τιμηθέντες και ευχαριστεί τον πρόεδρο Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης  Μιχάλη Βλατάκη και τον πρόεδρο Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων νομού Ηρακλείου Νίκο Κοκολάκη για την παρουσία τους και την χρηματική χορηγία που προσέφεραν στους βραβευθέντες, καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

Μοιραστείτε την είδηση