Εκδήλωση αφιερωμένη στην Ελλάδα και το εμπλουτισμένο τουριστικό προϊόν της, διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου & Ιρλανδίας σε συνεργασία με το δημοφιλές περιοδικό τουρισμού πολυτελείας «Condé Nast Traveller» σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου.

Η προβολή των αυθεντικών θεματικών μορφών τουρισμού που προσφέρει η χώρα μας και ειδικότερα του ιστορικού – πολιτιστικού τουρισμού ήταν το επίκεντρο της εκδήλωσης και σε αυτή συμμετείχε επιλεγμένο αναγνωστικό κοινό του περιοδικού, το οποίο κάθε χρόνο πραγματοποιεί κατά μέσο όρο έξι ταξίδια στο εξωτερικό.

Βασική ομιλήτρια ήταν η πολυβραβευμένη ιστορικός, συγγραφέας, ραδιοφωνική και τηλεοπτική παρουσιάστρια (σε BBC, Channel 4, Netflix, Discovery, PBS, The History Channel, National Geographic, BBC World και ITV), Bettany Hughes, της οποίας τις εκπομπές έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 250 εκ. τηλεθεατές παγκοσμίως.

Την εκδήλωση άνοιξε η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου & Ιρλανδίας, Έμυ Αναγνωστοπούλου, η οποία παρουσίασε τις νέες εξελίξεις στο κομμάτι του πολιτιστικού τουρισμού, ενώ τον συντονισμό έκανε η Acting Executive Retail Editor & Events Director του «Condé Nast Traveller», Thea Darricotte.

Μοιραστείτε την είδηση