Χανιά | αιτήσεις επαναπρόσληψης ξενοδοχοϋπαλλήλων – ανακοίνωση

Ανακοίνωση για τις αιτήσεις επαναπρόσληψης που θα πραγματοποιηθούν και φέτος από τους ξενοδοχοϋπάλληλους, εξέδωσε το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Χανίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και τη σύμβαση των ξενοδοχοϋπαλλήλων όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να εργαστούν ξανά στο ίδιο ξενοδοχείο που ήταν την προηγούμενη τουριστική περίοδο θα πρέπει να περάσουν από τα γραφεία του Σωματείου (Εργατικό Κέντρο Ν. Χανίων, Μάρκου Μπότσαρη 68) και να υποβάλλουν αίτηση επαναπρόσληψης.

Συνάδελφοι, τη δύναμη και την ουσία του δικαιώματος της επαναπρόσληψης, πρέπει επιτέλους να την εκμεταλλευτούν όλοι οι ξενοδοχοϋπάλληλοι και αυτό αποδείχθηκε τις προηγούμενες τουριστικές περιόδους, καταφέρνοντας με πολλούς αγώνες και διαπραγματεύσεις οι συνάδελφοι ξενοδοχοϋπάλληλοι που είχαν το δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης, να μπουν στην αποζημίωση ειδικού σκοπού (534 ευρώ) με την αντίστοιχη ασφαλιστική κάλυψη.

Καλούμε όλους τους συνάδελφους να ασκήσουν το δικαίωμά τους στην επαναπρόσληψη μέσω του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Χανίων, διασφαλίζοντας τη θέση εργασίας τους. Το Σωματείο μας θα δέχεται αιτήσεις από 3/1/2022 έως 25/1/2022 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 16:00 έως τις 20:00»

Μοιραστείτε την είδηση