Σε λαϊκό προσκύνημα η σωρός της Φώφη Γεννηματά | Εθνικό πένθος

Η σορός της Φώφης Γεννηματά, που έφυγε από τη ζωή σήμερα, Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου, το μεσημέρι σε ηλικία 57 ετών, θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης 27 Οκτωβρίου στη Μητρόπολη Αθηνών και στις 14:00 το μεσημέρι θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία και αμέσως μετά η ταφή της στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, με δημόσια δαπάνη και τιμές εν ενεργεία υπουργού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ, η σορός της θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 πμ στην Μητρόπολη Αθηνών. Στις 14:00 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών και αμέσως μετά η ταφή της στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η Φώφη Γεννηματά έφυγε σήμερα στις 12:04 το μεσημέρι. Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 56 ετών το μεσημέρι η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου και νοσηλευόταν.

Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η κηδεία και το λαϊκό προσκύνημα της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ, κηρύσσεται Εθνικό πένθος.

Μοιραστείτε την είδηση