Με πιθανότερη ημερομηνία αυτή της Παρασκευής 9 Αυγούστου, άρχισαν ήδη οι προετοιμασίες για την υποδοχή στην Κίσαμο του πρώτου πολίτη της χώρας.

Ο κ. Παυλόπουλος που έχει δείξει κατ’ επανάληψη πόσο πολύ αγαπά και συγκινείται με τις επισκέψεις του στην Κρήτη, επανέρχεται μετά από πρόσκληση του Δήμου Κισάμου σε μία επίσημη επίσκεψη κατά την οποία και θα ανακηρυχθεί ως επίτιμος δημότης της πόλης μας, την Κίσαμο.

Έτσι λοιπόν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιστρέφει στην Κρήτη λίγους μήνες μετά την επιβλητική του παρουσία στις εορταστικές εκδηλώσεις του Αποκόρωνα.

Οι συνεργάτες του δημάρχου, Θοδωρή Σταθάκη βρίσκονται σε συνεχείς διαβουλεύσεις με την προεδρία της δημοκρατίας ώστε να επικυρωθεί η ακριβής ημερομηνία μέσα στον Αύγουστο.
Μεταξύ άλλων ανέφερε στο biskotto.gr ο δήμαρχος της Κισάμου, Θοδωρής Σταθάκης ότι:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτήν την επίσκεψη και παρόλο που το πρόγραμμα του προέδρου είναι ιδιαίτερα «σφιχτό» θα καταλήξουμε σε μία ημερομηνία μαζί με τους συνεργάτες του ώστε να του αποδώσουμε την τιμή που το αξίζει».

Θοδωρής Σταθάκης, Δήμαρχος

Την Τρίτη 16 Ιουλίου άλλωστε, το Δημοτικό Συμβούλιο αναμένεται να εκδώσει ψήφισμα για την ανακήρυξη του Προέδρου σε Επίτιμο Δημότη της πόλης.

Μοιραστείτε την είδηση

Νικόλας Σεγρεδάκης

biskotto.gr

Νικόλας Σεγρεδάκης έχει δημοσιεύσει 898 άρθρα. Δείτε όλα τα άρθρα του συντάκτη Νικόλας Σεγρεδάκης