Υπόθεση Βαλυράκη | 2 ψαράδες οι βασικοί ύποπτοι

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ με την υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το δελτίο του ΑΝΤ1, δύο ψαράδες φέρεται να είναι οι βασικοί ύποπτοι ενώ έλαβαν διωρία έως και τη Δευτέρα, 2 Αυγούστου, ώστε να δώσουν τις δικές τους εξηγήσεις στις Αρχές.

Τα δύο άτομα, κατονομάστηκαν από τον βασικό μάρτυρα της υπόθεσης, και φέρονται να είναι εκείνοι που προσέγγισαν το σκάφος του Σήφη Βαλυράκη όπου πάνω σε καυγά, τον χτύπησαν με κάποιο κοντάρι και εκείνος έπεσε στη θάλασσα και έχασε τη ζωή του.

Τα άτομα πρόκειται να καταθέσουν και αναμένονται εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα για το «θρίλερ» γύρω από τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη, που απασχολεί τις αρχές τους τελευταίους μήνες

Τα δύο σημεία «κλειδιά» στην υπόθεση, είναι ο μάρτυρας που είδε τι έγινε στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας στις 24 Ιανουαρίου, αλλά και οι ιατροδικαστικές εκθέσεις που κάνουν λόγο για συγκεκριμένα χτυπήματα στον πρώην υπουργό Σήφη Βαλυράκη, τα οποία δεν δικαιολογούν ένα δυστύχημα.

Εξάλλου, στη Δικογραφία Βαλυράκη υπάρχει κατάθεση από τις 10 Απριλίου 2021 στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας που «κουμπώνει» με το ιατροδικαστικό πόρισμα για τα χτυπήματα που επέφεραν το τέλος του Σήφη Βαλυράκη.

Μοιραστείτε την είδηση