Βαριά «καμπάνα» Μαρινάκη σε ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν σε πάρτυ | Ολυμπιακός

Ξεκάθαρη ήταν η Θέση που πήρε η διοίκηση της ομάδας του Ολυμπιακού, μετά την αποκάλυψη για συμμετοχή ποδοσφαιριστών στο περιβόητο πάρτι εν μέσω κορωνοιού, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Συγγρού.

Με επίσημη της διοίκησης έγινε γνωστό ότι στο πάρτι συμμετείχαν οι: Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε,οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν βαρύ πρόστιμο, ενώ παράλληλα θα να αντιμετωπίσουν και όσα προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας του Μεγάλου Λιμανιού.

Στην ανακοίνωσή του, ο Ολυμπιακός χαρακτηρίζει απαράδεκτη τη στάση των τριών ποδοσφαιριστών και παράλληλα αναφέρει ότι το χρηματικό πρόστιμο που θα πληρώσουν, θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη.

Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Μοιραστείτε την είδηση