Τουριστική προβολή της Κρήτης | εκδηλώσεις στο εξωτερικό

Η περιφέρεια της Κρήτης πρόκειται να συμμετάσχει σε δύο εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο εξωτερικό με σκοπό την τουριστική προβολή του νησιού.

Η πρώτη της συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στην πόλη Amersfoort της Ολλανδίας, στο φεστιβάλ του Ελληνικού Οίνου “Greek Wine Festival”, παρουσιάζοντας ελληνικά κρασιά και γεύσεις στην ολλανδική αγορά. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ η Περιφέρεια της Κρήτης θα έχει τη δυνατότητα να προβληθεί τουριστικά στο ευρύ κοινό μέσω videos και με άμεση επαφή με ειδικευμένους bloggers που ασχολούνται με τη γαστρονομία και το κρασί. To φεστιβάλ θα ξεκινήσει με παρουσίαση κρασιών σε κλειστό κύκλο Ολλανδών sommelier, ενώ στη συνέχεια θα γίνει δεκτό το ευρύ κοινό – bloggers που ασχολούνται με τη γαστρονομία και το κρασί. Παράλληλα θα γίνεται γευσιγνωσία ελληνικών προϊόντων και παροχή τουριστικών πληροφοριών, ενώ προγραμματίζεται και show cooking από Έλληνα Σεφ.

Η εκδήλωση θα έχει επίκεντρο την οινογευσία από ελληνικές ποικιλίες κρασιών από την Κρήτη, την Πελοπόννησο, την Μακεδονία, την Αττική, την Εύβοια, τη Σαντορίνη, την Πάρο και τη Σάμο.

Επίσης, η περιφέρεια θα λάβει μέρος και στο workshop (B2B event) “Greek evening Luxembourg”, που θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβριο του 2019 στο Λουξεμβούργο, με στόχο επίσης την τουριστική προβολή του νησιού και ειδικότερα του τουρισμού πολυτελείας. Η ανωτέρω εκδήλωση είναι μία πολύ καλή ευκαιρία ενδυνάμωσης των πωλήσεων από την Λουξεμβουργιανή αγορά, που παρά το μικρό μέγεθός της είναι πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. στις δαπάνες ταξιδίων, επικεντρώνοντας στον πολυτελή τουρισμό και σε υψηλού οικονομικού επιπέδου ταξιδιώτες.

Μοιραστείτε την είδηση