Το «μπάχαλο» της πλατείας αποδίδει… καρπούς | ατύχημα με πατίνι στην Τζανακάκη

Δυνητικά θα μπορούσε το χθεσινό περιστατικό, στην πλατεία Τζανακάκη να εξελιχθεί σε ένα τραγικό συμβάν. Ευτυχώς όχι, ήταν ένα μικροατύχημα.

Λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Τετάρτης, αυτοκίνητο παρέσυρε ελαφρώς, παιδικό πατίνι που μόλις είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου.

Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από επιχείρηση εστίασης, όπου μητέρα 3 παιδιών βρισκόταν εκεί για φαγητό.

Σύμφωνα με την ίδια την κ. Χρύσα Θεοδωράκη, «τα δύο από τα 3 παιδιά είχαν μόλις καθίσει στο τραπέζι ενώ το 5χρονο αγοράκι της, βρισκόταν στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Το παιδί πέρασε, βρέθηκε στο σημείο που ήταν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και πριν προλάβει να κατέβει, αυτοκίνητο με οδηγό έναν νεαρό, πάτησε το πατίνι και τράβηξε ελαφρώς το παιδί προς τα πίσω, χωρίς ευτυχώς να το τραυματίσει».

Ο οδηγός, προς τιμήν του, σταμάτησε αμέσως και απολογήθηκε, τονίζοντας ότι δεν είδε το παιδί, ενώ προσφέρθηκε και να το μεταφέρει εάν χρειαζόταν στο Κέντρο Υγείας για προληπτική εξέταση.

Για λίγα λεπτά υπήρξε ένταση από τους παρευρισκόμενους, ενώ η μητέρα του παιδιού, στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, αναφέρει:

«Αυτοί που αποφάσισαν στην κάτω πλατεία να ανοίξουν τους δρόμους, οι μισοί ανοιχτοί οι άλλοι κλειστοί, να έρθουν να μου ζητήσουν συγγνώμη!! Η κατάντια που έχουν δημιουργήσει στην κάτω πλατεία είναι αυτή. Το παιδί μου 10 εκατοστά πιο πίσω να ήταν θα το κλαίγαμε αύριο. Ευτυχώς η μόνη απώλεια είναι το πατίνι…».

Μοιραστείτε την είδηση

Νικόλας Σεγρεδάκης

biskotto.gr

    Νικόλας Σεγρεδάκης έχει δημοσιεύσει 1710 άρθρα. Δείτε όλα τα άρθρα του συντάκτη Νικόλας Σεγρεδάκης