Συνάντηση γονέων για τις αίθουσες προκάτ | Λύκεια Κισάμου

Σύσκεψη προς ενημέρωση των γονέων για την πορεία και τις εξελίξεις για τις προκάτ αίθουσες των δύο λυκείων όπως επίσης και για την ανέγερση των νέων κτιρίων, έπειτα από πρόσκληση της πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, παρουσία του Αντιδήμαρχου Παιδείας και Πολιτισμού, Γιώργου Χαχλάκη.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι: ο πρώην δήμαρχος κ. Σταθάκης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γλαμπεδάκης, οι διευθυντές των 2 λυκείων, Χάρης Παπαευαγγέλου και Νεκτάριος Ζουριδάκης, ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου κ. Ψαράκης και η πρόεδρος του ΑΟΚ κ. Μπικάκη.

Στη συνάντηση τονίστηκε ότι η πρώτη φάση του διαγωνισμού ολοκληρώθηκε εγκαίρως με τον ανάδοχο του έργου για τις προκάτ αίθουσες να έχει βρεθεί. Αυτό που απομένει, μετά τις υπογραφές και την ολοκλήρωση της 2ης φάσης (προσκόμιση δικαιολογητικών – υπογραφές), είναι η τοποθέτηση των αιθουσών εντός 40 ημερών.

Οι θέσεις που θα τοποθετηθούν οι αίθουσες, έχουν καθοριστεί από μηχανικούς της ΚΤΥΠ Α.Ε. Δείτε εδώ που θα τοποθετηθούν.

Ενήμερη είναι η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κισάμου που σε συνεργασία με την αντίστοιχη υπηρεσία του Δήμου Χανίων και την Περιφέρεια Κρήτης, αναμένεται να ξεκινήσουν μελέτες για την τοποθέτηση των βάσεων.

Επιπλέον έγινε αναφορά στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις οποί κέντρο θα είναι το 2ο Γυμνάσιο ,και τη μοριοδότηση των υποψηφίων που θα γίνει κανονικά με το δήμο να έχει ήδη αποστείλει στο Υπουργείο το σχετικό αίτημα.

Έπειτα ο κ. Σταθάκης πήρε το λόγο εκφράζοντας τις ανησυχίες του ως προς το χρόνο παράδοσης και τοποθέτησης των προκάτ αιθουσών όπως και τις αμφιβολίες του ως προς τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν για την ανέγερση των νέων κτηρίων.

Ο αντιδήμαρχος μίλησε για την ανάγκη ενότητας της κοινωνίας μας και στο τέλος τόνισε ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες από τη δημοτική αρχή η οποία έχει συνεχή επικοινωνία και άριστη συνεργασία με το Υπουργείο,την Περιφέρεια, το δήμο Χανίων και την ΚΤΥΠ.ΑΕ. αισιοδοξώντας για την έγκαιρη χρονικά παράδοση των προκάτ αιθουσών όπως και για την έναρξη των μελετών για τα νέα κτίρια.

Μοιραστείτε την είδηση