Σε κανονική λειτουργία η ΕΛΕΠΑΠ Χανίων | ανακοίνωση

Ενημερωτική ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων, εξέδωσε η διοίκηση, μετά τα θετικά τεστ κορωνοϊού, 2 εργαζομένων του ιδρύματος.

Αναλυτικότερα:

«Κανονικά συνεχίζει τη λειτουργία τoυ το Παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων, τηρώντας πιστά από τον περασμένο Μάιο έως και σήμερα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχει θεσπίσει ο ΕΟΔΥ.

Μετά την ενημέρωσή μας από δύο ασθενείς εργαζόμενους μας, ότι η μοριακή εξέταση για covid19 στην οποία υποβλήθηκαν ήταν θετική, ενημερώθηκε άμεσα ο ΕΟΔΥ.
Κατόπιν διενέργειας των απαραίτητων ελέγχων (μοριακό τεστ covid19) σε όλο το προσωπικό και επωφελούμενους, καθώς και εξειδικευμένης απολύμανσης όλων των χώρων μας και βάσει των αποτελεσμάτων, των οδηγιών και πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ, προχωρούμε και πάλι ακάθεκτοι.

Σε αυτή την πρωτόγνωρη και εξαιρετικά δύσκολη υγειονομική περίοδο που βιώνει όλη η χώρα οι θεραπευτές, οι εκπαιδευτικοί και όλο το προσωπικό βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, ώστε να παρέχουν καθημερινά και αδιάλειπτα τις απαραίτητες θεραπευτικές και εκπαιδευτικές παρεμβάσεις στα 170 «Γενναία Παιδιά»

Ευχόμαστε σύντομα η ζωή όλων να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.
Μέχρι τότε τηρούμε αυστηρά τα μέτρα πρόληψης και τους κανόνες προστασίας που συστήνουν οι επιστήμονες και προστατεύουμε τους εαυτούς μας, τα αγαπημένα μας πρόσωπα και τους γύρω μας».

Μοιραστείτε την είδηση