Πολάκης κατά Γεωργιάδη | «στάσιμο το έργο του ακροδεξιού μπουλντοζιέρη στο Ελληνικό»

Επιστρέφοντας σήμερα από περιοδεία του στην Κρήτη, ο πρ. Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Παύλος Πολάκης, επισκέφθηκε τον χώρο του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό και δήλωσε τα παρακάτω:

«Επισκέφθηκα σήμερα 2 Νοεμβρίου 2020 τις εγκαταστάσεις του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό, για να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι τις εργασίες κατεδάφισης και τα λοιπά έργα της «εμβληματικής επένδυσης που είναι σε εξέλιξη», σύμφωνα με επίσημες κυβερνητικές δηλώσεις, τόσο από τα χείλη του αρμόδιου υπουργού Ανάπτυξης Αδ. Γεγωργιάδη όσο και του Πρωθυπουργού.

Αυτό που είδα όμως, και που μπορεί κάθε καλόπιστος πολίτης να διαπιστώσει πηγαίνοντας στην περιοχή, ήταν “άκρα του τάφου σιωπή”, η πλήρης ακινησία και απραξία. Πρόκειται για έναν εμπαιγμό, που όμως όταν εκπορεύεται από δημόσια χείλη γίνεται χυδαίος. Αποφάσισα λοιπόν να καταγράψω την σημερινή εμπειρία μου σε ένα εξαιρετικά μικρό βίντεο (μικρότερο των 2 λεπτών) για να φτάσει η πραγματικότητα στους πολίτες. Μια πραγματικότητα που τα συστημικά κανάλια αποσιωπούν συστηματικά εδώ και καιρό.

Καλώ τα μεγάλα τηλεοπτικά (και μη) μέσα ενημέρωσης να αναμεταδώσουν αναλλοίωτο αυτό το βίντεο-καταγραφή, αν βέβαια τους το επιτρέψει ο κ. Πέτσας, προκειμένου να δικαιολογήσουν έμπρακτα τον διακηρυγμένο ρόλο τους για έγκυρη και ακηδεμόνευτη ενημέρωση.

Παύλος Πολάκης, βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία»

Παρακάτω παρατίθεται ο σύνδεσμος από ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του Π. Πολάκη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με το εν λόγω βίντεο:

https://www.facebook.com/100007004708966/videos/2731529183757212

Μοιραστείτε την είδηση