Πλωτή «βόμβα» στο λιμάνι | ετοιμόρροπο σαπιοκάραβο γεμάτο τοξικά | video WebTV

Πρόκειται για μία πλωτή τοξική βόμβα μέσα στον κόλπο της Κισάμου, ένα αγκυροβολημένο πλοίο, στη βόρεια προβλήτα του λιμανιού.

Το πλοίο βρίσκεται στο Κισαμίτικο λιμάνι περίπου ενάμιση χρόνο και σχεδόν το είχαμε συνηθίσει, μόνο που τον τελευταίο καιρό έχει πάρει πολύ επικίνδυνη κλήση και οι ψίθυροι ότι μπάζει νερά ολοένα και πληθαίνουν.

Αυτό σημαίνει ότι για να μη συμβεί το απευκταίο και το πλοίο βυθιστεί θα πρέπει άμεσα να δοθεί μία λύση.

Τότε πριν ενάμιση χρόνο, είχε κινδυνεύσει σε μια μεγάλη θαλασσοταραχή μέσα στον κόλπο.

Η πλοιοκτήτρια εταιρεία το εγκατέλειψε και αυτοί που το ρυμούλκησαν μέσα στο λιμάνι διεκδικούν σε εκκρεμές δικαστήριο ότι ορίζει ο νόμος.
Χθες στο δημαρχείο Κίσσαμο συνεδρίασαν οι εμπλεκόμενοι φορείς, ο δήμαρχος Σταθάκης, ο διάδοχος του Μυλωνάκης, εκπρόσωποι των ξενοδόχων, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου, ο πρόεδρος των αλιέων, και άνθρωποι από το λιμεναρχείο την πυροσβεστική και το λιμενικό ταμείο Χανίων.

Και σήμερα το λιμενικό ταμείο Χανίων επισκέφτηκε το λιμάνι Κισάμου για αυτοψία και τοποθέτησε προστατευτικό φράγμα μέσα στο νερό για το φόβο των Ιουδαίων ώστε να περιοριστεί τυχόν διαρροή των καυσίμων αλλά και των λιπαντικών εάν το πλοίο βυθιστεί. Ελάτε να δούμε μαζί την αυτοψία που έκανε το biskotto.gr πάνω στο πλοίο και την πολύ επικίνδυνη κλίση που έχει αυτό προς το νότιο μέρος του λιμανιού.


Μοιραστείτε την είδηση