Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία | δράσεις στην Κίσαμο

Δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών της Κισάμου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία θα πραγματοποιηθούν στις 3 και 4 Δεκεμβρίου, από τον Δήμο Κισάμου, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Κισάμου και την ηθοποιό – σκηνοθέτη Θεώνη Κουτσουνάκη.

Πρόγραμμα:

3 Δεκεμβρίου

Α. Ομάδα μαθητών από τα 2 Γυμνάσια θα συναντηθούν με τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κισάμου για αθλοπαιδιές και εικαστικές δημιουργίες.

Β. Ταυτόχρονα στα Λύκεια θα πραγματοποιηθούν βιωματικές δράσεις από το Κέντρο Κοινότητας με συντονίστρια την κ. Χρυσηίδα Πευκιανάκη.

Γ.  Στην είσοδο του Δημαρχείου Κισάμου θα εκτεθούν οι εικαστικές δημιουργίες των μαθητών των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων μας.

4 Δεκεμβρίου

Α. Ομάδα μαθητών από τα Λύκεια (ΕΠΑΛ-ΓΕΛ) θα συναντηθούν με μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κισσάμου συμμετέχοντας σε βιωματική δράση υπό την καθοδήγηση της ηθοποιού-σκηνοθέτη κ. Θεώνης Κουτσουνάκη.

Β. Στα Γυμνάσια το Κέντρο Κοινότητας με την καθοδήγηση της κ. Χρυσηίδας Πευκιανάκη θα πραγματοποιήσουν σχετικό πρόγραμμα βιωματικών δράσεων

Μοιραστείτε την είδηση