«Ο μικρός πρίγκιπας συναντά τον Κύριο Καζαντζάκη στο δρόμο της αναζήτησης» | παράσταση

Η θεατρική παράσταση «Ο μικρός πρίγκιπας συναντά τον Κύριο Καζαντζάκη στο δρόμο της αναζήτησης» ανεβαίνει σε δύο μοναδικές παραστάσεις σε Ηράκλειο και Χανιά. Συγκεκριμένα, στις 24 Ιουλίου στο Ηράκλειο, στο Κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις, και στις 7 Αυγούστου στα Χανιά, στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου.

Η παράσταση στο Ηράκλειο συνδιοργανώνεται από τη Διεθνή Εταιρεία Φίλων Νίκου Καζαντζάκη και την Περιφέρεια Κρήτης, με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου, και θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο.

Ο μικρός πρίγκιπας επιστρέφει στη Γη! Το τριαντάφυλλό του μαραίνεται και η ισορροπία του κόσμου κινδυνεύει. Ό,τι συμβαίνει στον πλανήτη του όμως, επιδρά σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι ήρωες του Καζαντζάκη δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασυγκίνητοι κι έτσι φεύγουν απ’ τις σελίδες των βιβλίων τους για να βοηθήσουν. Μια μεγάλη περιπέτεια ξεκινά σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας, ώσπου…

Η Χριστίνα Βεριβάκη σκηνοθέτησε και έκανε μία εξαιρετική διασκευή πάνω στη νουβέλα του Χρήστου Τσαντή, ενώ τους ρόλους ενσαρκώνουν οι: Κώστας Μαρκάτος, Νίκος Μοτάκης, Κώστας Μπενιουδιάκης, Δημήτρης Σόρκος. Πρωτότυπη μουσική έγραψαν για το έργο οι: Δημήτρης Ντρουμπογιάννης και Ηλίας Βλαμάκης. Την παραγωγή υπογράφει η Ε.Ν.στάση τέχνης.

Οι συντελεστές για το έργο:

Σκηνοθεσία: Χριστίνα Βεριβάκη

Παίζουν οι: Κώστας Μαρκάτος, Νίκος Μοτάκης, Κώστας Μπενιουδάκης, Δημήτρης Σόρκος

Πρωτότυπη Μουσική: Δημήτρης Ντρουμπογιάννης (πιάνο) – Ηλίας Βλαμάκης (λύρα)

Σκηνικά: Διονύσης Τέρεχωφ

Φώτα/ ήχος: Νάκος Καπενεκάκης

Μακιγιάζ: Χριστίνα Σαγώνα

Σχεδιασμός Αφίσας: Δήμητρα Ξιράκη

Σκηνοθεσία Trailer/ Video edit: Γιάννης Κρομιδάκης

Μοιραστείτε την είδηση