Λογιστές Χανίων | προβληματική η λειτουργία του Taxis

Τη δυσαρέσκειά τους, λόγω της προβληματικής λειτουργίας του Taxis, εκφράζουν οι Λογιστές – Φοροτεχνικοί του Νομού Χανίων.

Αναλυτικότερα, αναφέρουν:

Η κατάσταση είναι αφόρητη με την προβληματική λειτουργία του Taxis. Δεχόμαστε την αδυναμία να αντεπεξέλθετε στα Τεχνικά ζητήματα. Δεν σας χρηματοδοτεί το Κράτος ή χρειάζεται αρκετός χρόνος (αλήθεια πόσος;) να μπορείτε να πείτε πως το σύστημά σας είναι αξιόλογο και άλλα τέτοια. Εντάξει.

Όμως  ως άνθρωποι και ως επιστήμονες, αφού βλέπετε την κατάσταση αυτή (αλήθεια ελπίζουμε να έχετε έστω και απαρχαιωμένο δείκτη μέτρησης της αποδοτικότητας του συστήματος σας), όμως λοιπόν, ως άνθρωποι και επιστήμονες δεν θα έπρεπε να βγείτε σε πέντε λεπτά να δώσετε παράταση λόγω δική σας υπαιτιότητας ώστε να μην ταλαιπωρούνται τόσοι επαγγελματίες;

Δηλαδή έχετε καταλάβει πόσες ημέρες  (όχι ώρες) χάνουν κάθε μήνα όλοι οι λογιστές πίσω από αυτά τα χάλια; Έχετε καταλάβει πόσες ημέρες  (όχι ώρες) χάνουν κάθε μήνα όλοι οι μηχανικοί πίσω από τα χάλια των ηλεκτρονικών δηλώσεων τ.μ, νομιμοποιήσεων και κτηματολογίων; Έχετε καταλάβει πόσες ημέρες  (όχι ώρες) χάνουν κάθε μήνα όλοι οι γιατροί  πίσω από τα χάλια των ηλεκτρονικών συνταγογραφήσεων;

Δηλαδή αυτό είναι πρόοδος;

Και θέλουμε και Ηλεκτρονικά Βιβλία;

Σας παρακαλούμε φερθείτε κατά πως αρμόζει στην ιδιότητά σας, αλλιώς παραχωρείστε την ιδιότητα σας σε ικανότερους.

Παρακαλούμε επίσης την ΠΟΦΕΕ και το ΟΕΕ όπως πιέσει τους Αρμόδιους Φορείς να δώσουν άμεσα  εύλογο διάστημα μιας εβδομάδας παρατάσεις σε όλες τις δηλωτικές υποχρεώσεις αλλά και στις δηλώσεις υποστήριξης (επιστρεπτέα κτλ) που έληγαν τις τελευταίες τρεις ημέρες δηλαδή στην περίοδο της επαγγελματικής κόλασης  και να τους πιέσει ώστε να συνετιστούν έστω και από εδώ και στο εξής, όχι μόνο έναντι των λογιστών αλλά έναντι όλων των επαγγελματιών της Χώρας.

Με εκτίμηση

Εκ του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων

Ο Πρόεδρος: Σταυρουλάκης Κωνσταντίνος
Ο Αντιπρόεδρος: Μαργιολάκης Νεκτάριος
Ο Γενικός Γραμματέας: Μπαρκούρας Γεώργιος
Ο Ταμίας: Παυλιδάκης Γεώργιος
Το Μέλο:ς Σγουράκη Ευφροσύνη

Μοιραστείτε την είδηση