Η ΠΕΔ Κρήτης δίπλα στους εργαζόμενους | τηλεδιάσκεψη Κουράκη με προέδρους Εργατικών Κέντρων

Τηλεδιάσκεψη για συζήτηση μεταξύ του Προέδρου της ΠΕΔ Κρήτης, Γιάννη Κουράκη και των Προέδρων των Εργατικών Κέντρων Κρήτης κ.κ Μανωλακάκη (Χανίων), Λιολάκη (Ρεθύμνου), Βοριά ( Ηρακλείου), Πεπόνη (Λασιθίου) με τη συμμετοχή  και εκπροσώπων των ξενοδοχοϋπαλλήλων, πραγματοποιήθηκε χθες, 18 Μαΐου.

Κατά την τηλεδιάσκεψη, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την κρίσιμη αυτή περίοδο, τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα όσους απασχολούνται στους κλάδους του τουρισμού, του επισιτισμού και σε συναφείς επαγγελματικές δραστηριότητες που πλήττονται έντονα από τις συνέπειες την υγειονομικής κρίσης.

Ο Γιάννης Κουράκης ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι αποτελούν τον πυρήνα των προτεραιοτήτων της Αυτοδιοίκησης και ότι κάθε πρωτοβουλία έχει κέντρο αναφοράς τον άνθρωπο.

Επεσήμανε ότι οι φορείς της Αυτοδιοίκησης θα στηρίξουν με κάθε τρόπο τα αιτήματα των ανθρώπων της εργασίας και ιδιαίτερα όσων δοκιμάζονται εξαιτίας της κρίσης που βιώνουμε.

Επίσης διαβεβαίωσε τους Προέδρους των Εργατικών Κέντρων ότι η ΠΕΔ και οι Δήμοι της Κρήτης θα βρίσκονται δυναμικά δίπλα στους πολίτες, τους εργαζόμενους, τις κοινωνικές και επαγγελματικές τάξεις του νησιού μας και θα βοηθήσουν με κάθε τρόπο να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις της κρίσης.

Τέλος ο κ. Κουράκης δήλωσε την πλήρη στήριξη του αιτήματος που τέθηκε για επιδότηση της εργασίας από το Κράτος.

Μοιραστείτε την είδηση