Εργασίες στα Λύκεια Κισάμου | γραφειοκρατική αναμονή

Στην επίσκεψη – αυτοψία που πραγματοποίησε ο υφυπουργός Παιδείας, Βασίλης Διγαλάκης την 4η Αυγούστου 2019 είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την ιδιαίτερα κακή κατάσταση του κτιρίου στο σχολικό συγκρότημα ΕΠΑΛ-ΓΕΛ Κισάμου.

Στη συνάντηση, που ακολούθησε, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου,στο γραφείο του κ. Διγαλάκη στα Χανιά με τον δήμαρχο Κισάμου, Γιώργο Μυλωνάκη ,τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιώργο Χαχλάκη και το διευθυντή του ΕΠΑΛ Κισάμου Νεκτάριο Ζουριδάκη, μεταξύ άλλων συζητήθηκε και η πορεία των ενεργειών που έχουν γίνει για την επίλυση του κτιριακού προβλήματος των σχολείων.

Ο κ. Διγαλάκης ενημέρωσε τον δήμαρχο Κισάμου ότι αμέσως μετά την παράδοση των απαραίτητων εγγράφων και σχεδίων του κτιρίου στον οργανισμό Κτιριακών Υποδομών (Κτ.Υπ. Α.Ε.- του ενιαίου κατασκευαστικού φορέα του ελληνικού κράτους για όλες τις δημόσιες κτιριακές υποδομές), ξεκίνησε άμεσα η δρομολόγηση ενεργειών για να ξεπεραστεί το μεγαλύτερο αγκάθι για οποιαδήποτε χρηματοδότηση εργασιών που είναι η έλλειψη αδείας του κτιρίου. Οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις/αποφάσεις αναμένονται την άνοιξη του 2020.

Στο περιθώριο των ιδιαίτερα χρονοβόρων γραφειοκρατικών διεργασιών που έχουν ήδη δρομολογηθεί εργαζόμενοι του δήμου Κισάμου υλοποιούν εργασίες στεγανοποίησης των σημείων της ταράτσας από τα οποία παρατηρήθηκε εισροή όμβριων υδάτων στη διάρκεια των έντονων βροχοπτώσεων του προηγούμενου έτους.

Μοιραστείτε την είδηση