Έκτακτα μέτρα κατά του κορωνοϊού στο Αννουσάκειο | υπό προϋποθέσεις η είσοδος

Σε ενέργειες κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού και με σκοπό να προστατευτούν οι διαμένοντες, προχωρά το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο και το Κέντρο Αποθεραπείας  & Αποκατάστασης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Διευθυντή του Ιδρύματος, π. Αντώνιου Αρετάκη.

Η ανακοίνωση

Αγαπητοί επισκέπτες, κατόπιν οδηγιών  από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, Περιφέρειας Κρήτης και  λόγω της συνεχιζόμενης ανησυχίας για την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού και αναλαμβάνοντας ο καθένας μας την ευθύνη του απέναντι στα άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, αλλά και στους εργαζόμενους το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο και το Κέντρο Αποθεραπείας  & Αποκατάστασης Κλειστής Νοσηλείας ‘ Ο ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ’, προβαίνει στις παρακάτω ενέργειες μέχρι νεοτέρων οδηγιών :

  1. Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος σε οποιοδήποτε που πάσχει από λοιμώδες εμπύρετο νόσημα του ανωτέρου αναπνευστικού ( πυρετό, δεκατική πυρετική κίνηση, βήχα, φαρυγγαλγία, ρινική καταρροή) καθώς και σε μικρά παιδιά.
  2. Απαγορεύεται η επίσκεψη στους ενοίκους, εκτός εξαιρετικά επείγουσας ανάγκης με χορήγηση ειδικής κάρτας εισόδου ενός συνοδού από την προϊσταμένη.
  3. Σε οποιαδήποτε επαφή συνιστάται να αποφεύγονται οι χειραψίες και να εφαρμόζεται καλό πλύσιμο των χεριών.
  4. Χρήση μάσκας που θα φέρουν οι ίδιοι οι συνοδοί .
  5. Ενημερώστε την προϊσταμένη ή την διοίκηση για οποιαδήποτε επαφή σας με ύποπτο κρούσμα ή ταξίδι σας σε χώρα υψηλού κινδύνου.  
Μοιραστείτε την είδηση