«Δια Ζώσης Νομική Πληροφόρηση» | συνέντευξη τύπου για τη δράση στο Δήμο Πλατανιά

Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 04 Μαρτίου στο Δημαρχείο Πλατανιά, για τη δράση «Δια Ζώσης Νομική Πληροφόρηση» , που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 και ώρες 09.30-16.30, στην οποία Νομικοί συνεργάτες του ΙΝΕ ΓΣΕΕ θα απαντούν εξατομικευμένα σε ερωτήματα που θα θέσουν οι ενδιαφερόμενοι πολίτες σχετικά με το κοινωνικό –  ασφαλιστικό σύστημα όλων των Ταμείων και τα εργασιακά δικαιώματα.

Στη συνέντευξη τύπου συμμετείχαν:

Ο Δήμαρχος Πλατανιά, Μαλανδράκης Ιωάννης, ο Συντονιστής του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Κρήτης, Μελαμπιανάκης Μανόλης, ο Σύμβουλος απασχόλησης του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Κρήτης, Πετράκης Μάνος και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων, Ιωάννης Μανωλικάκης.

Ο κ. Μαλανδράκης, παρουσίασε το έργο και τις υπηρεσίες που παρέχει το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πλατανιά, δίνοντας σημασία στις δράσεις συμβουλευτικής υποστήριξης και κοινωνικής ένταξης που διοργανώνει η Δομή και στη σταθερή συνεργασία που έχει ο Δήμος με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ   

Ο κ. Μελαμπιανάκης, ανέλυσε το ρόλο που έχει το Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ και το έργο που παρέχει στους τομείς της επιστημονικής έρευνας, της κατάρτισης, της επιμόρφωσης και της δια βίου μάθησης.

Ο κ. Πετράκης, τόνισε τη σημασία που έχει η δράση «Δια Ζώσης Νομικής Πληροφόρησης», στην υποστήριξη και την έγκυρη πληροφόρηση των κοινωνικών ομάδων και αναφέρθηκε  σε εξατομικευμένες απαντήσεις που θα δοθούν στους ενδιαφερόμενους σε θέματα ασφαλιστικά, εργασιακά και συνταξιοδοτικά. 

Τέλος ο κ.Μανωλικάκης,αναφέρθηκε στη σημασία που δίνει το εργατικό κέντρο στην πληρέστερη ενημέρωση των εργαζομένων, ώστε να διασφαλίζονται τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι δωρεάν. Η πληροφόρηση θα γίνεται με σειρά προτεραιότητας.

Μοιραστείτε την είδηση