Άρση μέτρων | ανοίγουν φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών με self test

Επαναλειτουργούν από την Δευτέρα 14 Ιουνίου, τα φροντιστήρια και τα κέντρα ξένων γλωσσών της χώρας, βάσει κοινής υπουργικής απόφασης που εκδόθηκε σε ΦΕΚ.

Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ και αφού προηγήθηκαν οι ανακοινώσεις της Τετάρτης με την άρση ορισμένων μέτρων για τις αντιμετώπιση της πανδημίας όπως αυτό της επιστροφής της μουσικής στην εστίαση αλλά και την επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας, προβλέπεται ότι από την Δευτέρα ξεκινούν να λειτουργούν κανονικά όλες οι βαθμίδες των φροντιστηρίων και όλα τα κέντρα ξένων γλωσσών. 

Σύμφωνα με το ΦΕΚ από την Δευτέρα 14 Ιουνίου επιτρέπεται η δια ζώσης εκπαιδευτική λειτουργία των φροντιστηρίων και των κέντρων γλωσσών. Η συμμετοχή των μαθητών θα επιτρέπεται μετά από την επίδειξη στον υπεύθυνο του φροντιστηρίου ή του κέντρου ξένων γλωσσών η σχολική κάρτα με το αρνητικό αποτέλεσμα self test που έχει διενεργηθεί τις τελευταίες 24 ώρες πριν το μάθημα κάθε εβδομάδας. Δεκτά θα γίνονται και τα υπόλοιπά διαγνωστικά τεστ όπως τα rapid test και τα PCR test.

Μοιραστείτε την είδηση