Αρναουτάκης στο MEGA | «ασφαλής προορισμός η Κρήτη»

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε σήμερα το πρωί, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, για την έναρξη της τουριστικής περιόδου εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Αρναουτάκης, εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης η διεξαγωγή μελέτης με αντικείμενο την εδραίωση της αξιοπιστίας της Κρήτης ως προορισμός στο πλαίσιο των δράσεων για την τουριστική προβολή της Κρήτης.

Η μελέτη κρίθηκε απαραίτητη ενόψει της επανεκκίνησης του τουρισμού, με στόχο την επικοινωνιακή επανατοποθέτηση της Κρήτης και την ενίσχυση της εμπιστοσύνης ως εργαλείο διαπραγμάτευσης με τις βασικές αγορές τη μετά κοροναϊού εποχή.

Σύμφωνα με τον κ. Αρναουτάκη, η νέα καμπάνια για τον τουρισμό, ξεκίνησε λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα που έχουν προκληθεί από τον κορωνοϊό.

Πρόκειται για ένα τριετές πρόγραμμα για το οποίο φιλοδοξούν να κερδίσουν βραβεία και να προσελκύσουν κόσμο.

Ο περιφερειάρχης μίλησε επίσης και για την επισκεψιμότητα του νησιού από ξένους τουρίστες που είναι ακόμα μουδιασμένη. Ωστόσο φιλοδοξεί πως τη δεύτερη προς τρίτη εβδομάδα του Ιουλίου θα υπάρξει μεγαλύτερη κινητικότητα και θα έχουν τελικά ένα καλό αποτέλεσμα.

Μοιραστείτε την είδηση