Αντίθετος στις απολύσεις εργαζομένων ΕΛΤΑ | επιστολή Μαλανδράκη

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο, τον Δ/ντα Σύμβουλο & τον Εμπορικό Δ/ντη ΕΛΤΑ,  την οποία κοινοποίησε στο Γραφείο του Πρωθυπουργού ,στους Βουλευτές του Νομού και στον  Γενικό Περ/κο Δ /ντη  ΕΛΤΑ Κρήτης,  αναφέρεται στην ενδεχόμενη αναστολή λειτουργίας καταστημάτων ΕΛ.ΤΑ. στο Δήμο Πλατανιά. 

Συγκεκριμένα ο  Δήμαρχος  μεταξύ  των άλλων έκανε λόγο για τα παρακάτω «από δημοσιεύματα στον τύπο,  έχουμε πληροφορηθεί ότι επίκειται η απόλυση εργαζομένων στα ΕΛ.ΤΑ, οι οποίες μεθοδευμένα θα οδηγήσουν σε αναστολή λειτουργίας καταστημάτων της ενδοχώρας.

Στο Δήμο Πλατανιά, στο μεγαλύτερο και πιο τουριστικό Δήμο της Δυτικής Κρήτης, λειτουργούν τέσσερα (4) καταστήματα σας, ένα ανά πρώην Καποδιστριακό Δήμο. Τα γραφεία των ΕΛΤΑ παρέχουν , πέρα από ταχυδρομικές υπηρεσίες και τραπεζικές, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό για τους δημότες μας, με δεδομένο ότι σε πρώην Καποδιστριακό Δήμο δεν υφίσταται ούτε τραπεζικά καταστήματα, όπως στη ΔΕ Βουκολιών».

Τελειώνοντας  ο κ. Μαλανδράκης ζητάει την παρέμβαση των ανωτέρω, για τη διατήρηση των καταστημάτων ΕΛ.ΤΑ στο Δήμο Πλατανιά και την συνέχιση  της  λειτουργίας τους,  όπως έως σήμερα.

Μοιραστείτε την είδηση