Ανάπλαση και βελτιώσεις στο ΕΕΕΕΚ

Η σκέψη για δημιουργία ράμπας στο ΕΕΕΕΚ Κισσάμου, που θα συνέδεε το κύριο κτίριο του σχολείου με την τουαλέτα ΑΜΕΑ, η οποία βρίσκεται στον αύλειο χώρο, έγινε άμεσα πράξη με την πρωτοβουλία και τη βοήθεια του Συλλόγου Αλβανών Μεταναστών Κισσάμου.

Το Σάββατο 05-10-2019, έφθασαν στο ΕΕΕΕΚ Κισσάμου τα οικοδομικά υλικά τα οποία διέθεσε η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κισσάμου.  Την επομένη κιόλας,  Κυριακή 06-10-2019, από νωρίς το πρωί, μέλη του Συλλόγου Αλβανών Μεταναστών Κισσάμου ξεκίνησαν την κατασκευή. Με δεξιοτεχνία, περίσσιο επαγγελματισμό και μεράκι όχι μόνο έφτιαξαν την ράμπα καταργώντας τα σκαλοπάτια, αλλά και διαμόρφωσαν ένα ακόμη προσβάσιμο για τα αναπηρικά αμαξίδια μονοπάτι.

Ο Δήμος Κισσάμου, η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κισσάμου  και το ΕΕΕΕΚ Κισσάμου νιώθουν τουλάχιστον την ανάγκη να ευχαριστήσουν και να συγχαρούν το Σύλλογο Αλβανών Μεταναστών Κισσάμου, που με ανιδιοτέλεια και αλτρουισμό κατέβαλαν προσωπικό κόπο αφιερώνοντας απλόχερα τον ελεύθερο χρόνο τους αλλά και τις γνώσεις τους, προκειμένου να υλοποιηθεί ένα έργο υψηλής προτεραιότητας για τους μαθητές-ριες του σχολείου.

Μοιραστείτε την είδηση