6 νέοι πίνακες ανακοινώσεων στον Πλάτανο Κισάμου | συνεργασία με τον ιερέα του χωριού

6 πίνακες ανακοινώσεων τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία του χωριού Πλάτανος στην Κίσαμο, σε συνεργασία του Δημιουργικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Πλατάνου <<Η Ενότητα>>, με τον ιερέα πάτερ Ελευθέριο, υπεύθυνο της Ενορίας.

Οι πίνακες θα βοηθήσουν στην ενημέρωση των κατοίκων αλλά και στην αποφυγή αφισοκόλλησης σε κολώνες και τζαμαρίες καταστημάτων.

<<Το λέγαμε χρόνια τώρα κάθε φορά που βλέπαμε γεμάτους τους στύλους της ΔΕΗ και τα τζάμια των καταστημάτων από τις διάφορες ανακοινώσεις. Μιλώντας λοιπόν με το νέο μας Ιερέα παπά Λευτέρη, που ήθελε να φτιάξει πίνακες για τις ανακοινώσεις της εκκλησίας, συμφωνήσαμε να τους παραγγείλουμε όλους μαζί και να έχουμε μια καλή τιμή>. Έτσι δύο τοποθετήθηκαν έξω από τις δύο εκκλησίες και τέσσερις σε άλλα σημεία: ένας απέναντι από το σούπερ μάρκετ στην πλατεία, ένας έξω από το βενζινάδικο του Μηνά Νικολακάκη που τώρα έχει κλείσει, ένας κοντά στο φαρμακειο και ένας ακόμη σε άλλο σημείο που να εξυπηρετεί. Ευχαριστούμε τον παπά Λευτέρη και τον Αντώνη Θεοδωράκη με το βοηθό του που είχαν την καλή διάθεση να τους τοποθετήσουν για χατήρι του παπά Λευτέρη που είναι φίλοι. Ευχόμαστε να τους προσέξουμε για να μας εξυπηρετήσουν>>, αναφέρει η πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Μανουσάκη.

Μοιραστείτε την είδηση