5 απαραίτητες παροχές για τον σύγχρονο ταξιδιώτη

Η τεχνολογία βρίσκεται στα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που αναζητά ο σύγχρονος ταξιδιώτης για τις διακοπές του. Κάποιες φορές, διατίθεται να δώσει επιπλέον χρήματα, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες του και να μείνει ικανοποιημένος.

Πιο αναλυτικά, οι απαραίτητες παροχές που επιθυμεί:

1. Παροχή πρόσβασης στο διαδίκτυο

Βασική υπηρεσία που πρέπει να προσφέρει το κατάλυμα, είναι η ποιοτική σύνδεση σε Wi-fi δίκτυο, για την επιλογή διαμονής του ταξιδιώτη.

2. Τέλειες βασικές υπηρεσίες

Το 44,5% των τουριστών θα ήταν διατεθειμένο να πληρώσει περισσότερα για μια τεχνολογική και καινοτόμο διαμονή, όπως προκύπτει από πρόσφατη έρευνα.

3. Καινοτόμο check-out

Το στάδιο του check-out είναι μία από τις στιγμές που δημιουργούν τα πιο αρνητικά σχόλια στα κοινωνικά μέσα. Τα ξενοδοχεία που προσφέρουν διαφορετική εμπειρία, συμπεριλαμβανομένων καινοτόμων νέων τεχνολογιών, ενισχύουν την αφοσίωση του επισκέπτη.

4. Ολοκληρωμένη διαδικτυακή προβολή μέσω της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου

Μια σωστά διαχειριζόμενη ιστοσελίδα ενός ξενοδοχείου με όλες τις πληροφορίες που αναζητά ο σύγχρονος ταξιδιώτης προσελκύει πολύ περισσότερους πελάτες.
Τα αξιοθέατα της περιοχής, πληροφορίες για τον κάθε προορισμό και η βελτιωμένη παρουσία στο διαδίκτυο μέσα από αποτελεσματικές τεχνικές, ενισχύουν το κατάλυμα.

5. Εξατομικευμένη εμπειρία διαμονής

Οι προσωπικές σχέσεις πελατών – ξενοδόχων, γνωρίζοντας τα κίνητρα και τις επιθυμίες, βοηθάνε στη προσαρμογή της διαμονής, προσφέροντας αξέχαστες εμπειρίες.

Μοιραστείτε την είδηση